NikeRunningKlub

Nike Running Klub počeo pripreme za WE RUN Belgrade 2012
 
Kompanija Delta Sport i Nike počele su da pripremaju Beograđane za drugu, sada već tradicionalnu, Nike-ovu gradsku trku, koja će se održati u septembru pod sloganom WE RUN Belgrade. Pripreme Nike Running Kluba zvanično su počele u Nike prodavnici u Delta City-ju. Nakon predstavljanja svih članova,  Nike Running Klub je zvanično počeo svoje pripreme na trkačkoj stazi u Belvillu, nedaleko od Delta City-ja.
Nike prodavnica u Delta City-ju od ove godine glavna je destinacija trkača iz Nike Running Kluba, a potrošači u njoj mogu da testiraju performanse patika za trčanje. Kako je Nike prvobitno osnovan kao kompanija za trkače, ne postoji bolje mesto gde mogu da unaprede trkačke sposobnosti i da se priključe lokalnoj zajednici trkača. Prodavci su obučeni da na osnovu analize koraka na traci u prodavnici preporuče odgovarajući model Nike patika za trčanje. Ljubitelji Nike-a u prodavnici mogu da testiraju najnovije patike koristeći najnoviju Nike+ tehnologiju koja omogućava trkačima da povežu iPod ili Iphone na njihove patike kako bi merili pređeni put, tempo, kalorije, itd.
„Na prvom Nike City Run-u učestvovalo je više od dve hiljade Beograđana, i svi oni zajedno su dokazali da svetski trend gradskog trčanja uveliko postoji u našem glavnom gradu. Uspeh prvog City Run-a nas je ohrabrio  da i ove godine podstreknemo Beograđane da trče, i da na vreme krenemo da se pripremamo .“ – rekao je Nike brend menadžer za Srbiju, Nenad Mirković.
Pozivu  da budu deo Nike Running Kluba se odazvao veliki broj profesionalaca i amatera, što je jako važno za implementaciju ovog svetskog trenda, koji je vrlo važan za zdrav život, na našim prostorima.

 

Povezana vest:  Atletska trka oko Savskog jezera u nedelju