15Top 15 za Laguninih 15

Dragi čitaoci, povodom 15 uspešnih godina izdavačka kuća Laguna vas poziva da zajedno obeležimo jubilej i napravimo rođendansku proslavu kakvu svi zaslužujemo.
Laguna je aprila 1998. godine sitnim koracima krenula na put ka ostvarenju svojih snova a samo 15 godina kasnije ona je najveća izdavačka kuća u Srbiji. Čitaocima koji su ih podržavali sve ove godine žele da zahvale i zajedničkim akcijama podrže i nagrade privrženost ovoj izadavačkoj kući.

Pred vama su dva zadatka:
1) Lagunin izlog – moj izbor
2) Promocija moje omiljene knjige

Povezana vest:  D.I.Y. Strip Fest u Parobrodu

Vaše predloge prvog, drugog ili oba zadatka možete slati na adresu – [email protected] počev od ponedeljka 19. avgusta pa sve do 1. oktobra 2013. godine.
Lagunin izlog – moj izbor je zadatak koji će vam se mnogo dopasti. Pozivamo sve čitaoce, pojedince ili različite grupe društvenih zajednica da pošalju izbor od 15 omiljenih knjiga koje su obeležile rad Lagune. Najbolji predlozi vaših omiljenih 15 naslova naći će se u izlozima najpopularnijeg knjižarskog lanca Delfi.
Nadamo se da će vaši predlozi naići na veliki odjek ne samo kod nas već i u čitavom regionu dok će prvi predlozi po izlozima knjižara Delfi biti realizovani već od 15. septembra.
Promocija moje omiljene knjige je fantastičan izazov koji vam pruža priliku da predstavite omiljen Lagunin naslov na način na koji vi mislite da zaslužuje. Spremni smo da podržimo vašu inicijativu, da predloženu promociju omiljene knjige organizujemo u vašem kvartu ili omiljenom kutku grada.
Oslobodite svoju maštu, osmislite promociju vaše omiljene knjige i priuštite ostalim ljubiteljima lepe pisane reči novo iskustvo predstavljanja knjige.
Najboljih 15 predloga prvog i drugog zadatka pored realizacije nagradićemo paketom omiljenih knjiga.
Oktobar je mesec kada se održava najveća manifestacija posvećena knjizi – Sajam knjiga. Iskoristite priliku da se u tom trenutku čuje vaš glas, da se uvaži vaš izbor i da on bude deo zajedničke proslave rođendana ali i promocije knjige.

Povezana vest:  U Beču otvorena kancelarija u Betovenovu čast