Jelena Bacic Alimpic potpisavnje knjigeJelena Bačić Alimpić potpisivala roman „Poslednje proleće u Parizu“ u SKC-u
 
U četvrtak, 3. aprila, autorka bestselera Jelena Bačić Alimpić družila se s brojnim obožavaocima u knjižari Delfi u SKC-u. Popularna spisateljica potpisivala je svoj novi roman „Poslednje proleće u Parizu“ za koji tvrdi da je njena najzrelija i najsnažnija knjiga dosad.
Veliki broj čitalaca romana Jelene Bačić Alimpić došao je u knjižaru, strpljivo čekajući u redu na potpis i posvetu. Među obožavaocima bili su čitaoci svih generacija.
Oduševljena brojna publika imala je priliku da razgovara sa autorkom i uputi joj divne želje i mnogo uspeha s novom knjigom.
Jelena Bačić Alimpić, autorka bestselera „Ringišpil“ i „Pismo gospođe Vilme“, u svom trećem romanu „Poslednje proleće u Parizu“ napisala je uzbudljivu ispovest starice Marije Kolčak koja zagledana u prošlost snagom uspomena zauvek menja život novinarke Olge Lašez.
Brojni predstavnici medija s velikom pažnjom i interesovanjem propratili su ovaj događaj.
„Danas sam izuzetno uzbuđena i srećna jer sam željno iščekivala da moja treća knjiga izađe iz štampe, i dok potpisujem ove prve primerke, prisećam se koliko sam vremena, truda, snažnih emocija i neprospavanih noći utkala u ovu knjigu.“
Povezana vest:  Stoti rođendan pisca "romana XX veka"- Meše Selimovića