Smekerica kabriolet - 4Izbor za naj šmeKERA i šmeKERUŠU u Delta Cityju

Brojni šmeKEROVI i šmeKERUŠE imaće priliku da se, u subotu, 5. aprila, u 15 časova, u atrijumu šoping-mola Delta City, takmiče na „Šmekerica izboru“, kao i da osvoje brojne zanimljive nagrade i pomognu u prikupljanju hrane za azile za nezbrinute životinje širom Srbije.
Pravo učešća imaju svi psi, bez obzira na rasu i uzrast, a pored izbora za naj šmekera i šmekerušu, imaće priliku i da se nadmeću u još 15 zabavnih kategorija – cica zavodnica, naj hipster, panker i druge.
Tokom takmičenja, psi će imati priliku da se fotografišu u specijalnom „šmekerica kabrioletu“ – sve fotografije će nakon događaja biti postavljene na Fejsbuk stranu Dog&Style, a glasanje za prva tri mesta trajaće narednih mesec dana.
Igrajte „Lajavka“ i pomozite u prikupljanju hrane za azile za nezbrinute životinje
Kao posebna novina biće predstavljena i Android igrica „Lajavko“, koja besplatno može da se preuzme sa Google Play prodavnice – za svako preuzimanje igrice Veterinarski zavod Subotica doniraće po jedan kilogram hrane azilima za napuštene životinje. Udruženja i azili za napuštene životinje mogu da se prijave na Fejsbuk strani Dog&Style kako bi im bila donirana hrana, a prva tona hrane biće poklonjena azilu za napuštene pse „Anima“, iz Subotice.
Posetioci Delta City-ja imaće priliku da se na „Šmekerica izboru“ takmiče u igrici „Lajavko“, a pored zabavnog karaktera, takmičenje ima za cilj da ukaže na značaj odgovornog vlasništva i brige o životinjama, bez obzira da li one imaju vlasnika ili ne.
Besplatno prijavljivanje za „Šmekerica izbor“ moguće je na Fejsbuk strani Dog&Style, a svaki pas, bez obzira na plasman, dobiće i interesantni poklon.

Povezana vest:  Deda Mraz skočio sa drugog sprata tržnog centra u Beogradu (VIDEO)