005 BajagaBajaga i Instruktori na prvom Ušće festu

 

Bajaga i Instruktori nastupiće 19. juna na novom festivalu „Ušće fest“ u Beogradu, koji organizuje Mjuzik star prodakšn (Music Star Production). Prvog dana festivala na prostoru beogradskog Ušča pored Bajage i Instruktora nastupiće i pop pevač Vlado Georgiev.

Drugog festivalskog dana 20. juna nastupaju hrvatska pop pevačica Severina i Goran Bregović, a završnog dana 21. juna čuveni engleski roker Billy Idol.

Povezana vest:  OTAC BEYONCE KNOWLES OSNIVA ŽENSKI BEND U NOVOJ SERIJI BREAKING FROM ABOVE!

Mjuzik star je saopštio da namerava da „Ušće fest“ postane tradicionalan festival koji će svake godine dovoditi vrhunske zvezde regiona i sveta. 

Ulaznice za „Ušće fest“ će od 29. aprila ići u prodaju na sledećim prodajnim mestima: Bilet servis (Trg Republike), Eventim, Card service i Tiket servis (blagajna Doma omladine). Cene ulaznica u pretprodaji do 1.juna su: 

Povezana vest:  Poruka saučešća i iz svemira povodom smrti Dejvida Bouvija

Za 19. i 20. jun 1.000 dinara i 1.500 dinara za fan pit. Za 21. jun (koncert Billy Idola) 2.000 dinara i 3.000 dinara za fan pit, s tim što je za sada za ovaj koncert broj ulaznica ograničen na prvobitno dogovoreni kapacitet planiranog koncerta u Beogradskoj areni (15.000)