bilja_krstic_bistrik_in_theatreRitam mladih za zdrav način života

 

Etno muzičarka Bilja Krstić, pop pevači Ivana Jordan, Tijana Dapčević, Saša Vasić i Ogi Radivojević, roker Đorđe David i grupa „Neverne bebe“ snimili su zajednički pesmu „Ritam mladih“, za koju će do kraja maja biti napravljen i spot.

Koordinator Kancelarije za mlade Bele Palanke Dragan Jocić rekao je danas na konferenciji za novinare u Beogradu da je pesma snimljena kao podrška njihovom projektu „Ritam mladih“ čiji je cilj da u nerazvijenim opštinama Srbije populariše zdrav način života i zaštitu okoline.

Povezana vest:  Kompozicije Borisa Kovača u Mikser Houseu 20. novembra

Prema njegovim rečima, promoterka projekta Ivana Jordan će nastupiti 1. maja na Letnjoj pozornici u Beloj Palanci. To će biti prvi u nizu besplatnih koncerata koje će izvođači okupljeni oko „Ritma života“ održati za mlade do septembra u opštinama među kojima su Svrljig, Knjaževac, Žitorađa i Blace.

Kancelarija za mlade iz Bele Palanke navela je kao partnere u projektu „Ritam mladih“, Ministarstvo za zaštitu životne sredine, Ministarstvo za omladinu i sport, i Ministarstvo kulture, opštinu Bela Palanka, USAID i nekoliko nevladinih organizacija.

Povezana vest:  Lejdi Gaga iduće godine na turneji