MTV essentialsMTV Essentials: One Direction vs. Justin Bieber vs. Taylor Swift

Nova epizoda MTV Essentials: One Direction vs. Justin Bieber vs. Taylor Swift donosi tri muzička kolosa koja će se naći u spektakularnom nadmetanju velikih pop razmera.
Voditeljka Lilah Parsons spovešće vas ovog petka od 19:10 kroz dvočasovno nadmetanje Velike Britanije, Kanade i Amerike i bilo da ste fan 1D-a, Biebera ili Swifty, zagarantovana vam je 21 esencijalna pesma ove tri superzvezde.
Za početak ćete čuti i videti tri pesme s početka karijere svakog od naših umetnika. Zatim slede saradnje i pesme koje je trebalo da budu na 1. mestu, ali im je ta čast okrutno uskraćena. Nakon toga uslediće serija od tri prelepe ljubavne pesme, pa trojac pesama u kojima ćete uživati, a sve su mega platinasti hitovi u US. Za kraj su ostavljeni spotovi najboljih momenata s nastupa koji pokazuju koliko su posvećeni njihovi fanovi i bilo da ste Belieber, Swiftie ili Directioner, ove pesme i nastupi bi trebalo da vas i te kako zadive. Konačno, poslednja tri spota su imala preko 100 miliona pregleda na Internetu, a vi ih gledate u emisiji MTV Essentials samo na MTV kanalu!
Petak, 2. Maj @ 19:10
Repriza: subota @ 19:40

Povezana vest:  Stefan Nemanja i Ekipa snimili spot za KARAVAN 202