Sevdah-Baby-Cover-2014-final bez natpisa„Sevdahbaby“ se druži sa fanovima  pred veliki beogradski koncert
 
U susret velikom beogradskom koncertu, „SevdahBABY“ organizovaće druženje sa fanovima u Multimedia Record Store-u u okviru  knjižare Vulkan TC u Ušće Shopping Centru u nedelju, 11. maja od 17h. Tom prilikom bend će potpisivati diskove i družiti se sa obožavaocima, što će biti odlična uvertira za ono što publiku očekuje na velikom koncertu koji je zakazan za subotu, 17. maja od 21h, u sali Amerikana Doma omladine Beograda.
Aktuelni album „Sega Mega, ti i ja“ objavljen je pred 2014. godinu, na etiketi „Galama!“, dok je za distribuciju i promociju ovog izdanja odnedavno zadužena kuća „Lampshade Media“. Sa albuma, na kome se nalazi 11 pesama, već su se izdvojile numere „Uvek mogu bolje“, „Ti mi se tako sviđaš (Spiritus)“, „Sega Mega, ti i ja“, „Beton Lady“ i „Grad“.
Na velikom beogradskom koncertu u Domu omladine, 17. maja, posetioce će dočekati „SevdahBABY Live bend“ sa svojim prepoznatljivim zvukom: kombinacijom elektronske muzike i rokenrol energije živih instrumenata. Pored „vaše fanki sestre za mikrofonom“, Djixx, biće još nekoliko sjajnih vokala sa beogradske muzičke scene. DJ podrška će, kao i na ranijim beogradskim koncertima, biti „Me-High-Low“, sa svojim nu-disco i house setom.
Danas, kao i pre deset godina, SevdahBABY je jedan čovek. On se zove Milan Stanković i najviše uživa kada u svojim pesmama meša različite muzičke kulture. Ne boji se optužbi za jeres ni od jedne vrste publike: ni od strane ljubitelja mainstream ili balkanske folk muzike sa jedne i predstavnika urbane, klupske kulture sa druge strane. Snažno veruje da je muzika univerzalna, da je balkanski sevdah isto što i američki blues, ili brazilska tristessa.
Pre pet godina Milan Stanković je oko sebe okupio svoje najvernije i najtalentovanije prijatelje i oformio bend „SevdahBABY LIVE“ i time „SevdahBABY“ one-man-band podigao na potpuno drugačiji i viši nivo. „SevdahBABY LIVE“ je postava koja u punom svetlu predstavlja ideju kombinovanja najboljeg od oba sveta: moć digitalne programirane muzike kao muzičke matrice sa jedne strane, i lepotu živog izvođenja iskusnih instrumentalista sa druge strane.
Ulaznice za koncert 17. maja u Domu omladine Beograda se u pretprodaji mogu nabaviti na blagajni DOB i preko prodajne mreže Eventima, po ceni od 500 dinara.
Povezana vest:  Elton Džon: Hvala predsedniku Vladimiru Putinu