Bjesovi 1By-Pass i Bjesovi u beogradskom Božidarcu

Bjesovi i By-Pass će zajedno nastupiti u Centru za kulturu Božidarac u okviru serijala koncerata Vračar Rocks!, u petak, 16. maja, sa početkom od 20 časova.
Zoran Marinković – Marinko, frontmen Bjesova, svojevremeno je izjavio da ,,rokerima koji pišu tekstove na srpskom treba dati medalju“. Pripremajući album obrada pesama sa prostora bivše Jugoslavije, Bjesovi i ukazuju čast bendovima koji su obeležili regionalnu scenu prethodnih decenija. Udahnuli su i novi život pesmi ,,Sjaj“ pančevačkog sastava By-Pass, orginalno objavljenoj na albumu „Psychoactive“ 2000. godine.
Na koncertu By-Pass će beogradskoj publici predstaviti novi, drugi album koji će u narednim mesecima ugledati svetlost dana, a Bjesovi će nas prošetati kroz dosadašnju karijeru, sa akcentom na obrade koje su snimili u prethodnom periodu, a koje će uskoro i objaviti na zvaničnom izdanju.
Karte se u pretprodaji mogu kupiti u Felix Shopu (TC Sremska) po ceni od 400 dinara, dok će na ulazu, neposredno pre početka koncerta, koštati 500 dinara.

Povezana vest:  Evanescence pripremio novi album