DOK7sviDok7 potpisali ugovor sa Multimedia Music

Niški punk rock sastav Dok7 potpisao je ugovor sa diskografskom kućom Multimedia Music iz Beograda, a album pod nazivom „Ni 5 ni 6″ pojaviće se u prodaji tokom jula. Osim CD-a koji će biti na rafovima većine prodavnica diskova u zemlji, ovaj album biće dostupan i u digitalnoj prodaji (Deezer, Itunes, Spotify, Amazon…), a istovremeno će biti „lansiran“ i prvi video singl sa albuma. Ovo je drugi album za Dok7, ali „prvo zvanično izdanje“, kako sami kažu.
Dok7 je bend koji postoji od 2006. godine i posle niza personalnih promena, ustalili su se u postavi: Milutin Popović (gitara, vokal), Ivan Matejić (bas gitara, vokal), Aleksandar Jović (gitara, prateći vokal) i Bratislav Stanković (bubnjevi). U poslednjih pet godina, izuzetno koncertno aktivni momci iz Dok-a7 imali su zapažene nastupe na najznačajnijim demo festivalima u regionu (Gitarijada – Zaječar, Demo fest – Banja Luka, BARF – Beograd, BDFL – Beograd), ali su delili binu i sa najvećim imenima domaće i regionalne scene na Beer Fest-u Beogradu, Arsenal Festu – Kragujevac, Lake Festu – Nikšić, Šabačkom letnjem festivalu, Nisomniji, Kulpin festu, ali i na festivalima u Bugarskoj i Makedoniji.
-Ovo je veoma bitan korak za nas i veoma važno za dalji rad benda. Uspeli smo da se podignemo za stepenik više u svom radu zahvaljujući ljudima iz Multimedia Music, koji su imali sluha za nas. Posebno nam je drago što je iza nas stala diskografska kuća koja ima tako veliki broj izdanja najznačajnijih bendova sa domaće scene, a od novih bendova odlučili su se baš za nas. Nakon izlaska albuma predstoji nam medijsko predstavljanje albuma, a od jeseni i koncertna promocija u svim gradovima Srbije gde ima ljudi koji žele da nas čuju , izjavio je Ivan Matejić, basista i pevač Dok-a7 povodom potpisivanja ugovora.

Povezana vest:  EXIT lansira NFT kolekciju sa zvezdom Dance Arene na ekskluzivnoj žurci tokom TOMORROW konferencije