minival 2 IdaDUPLA MTV PREMIJERA: ZEMLJA GRUVA „JEDNOM I SADA“ I MINIVAL „MINIVAL (FEAT.IDA LOLLOBRIGIDA)“

U okviru serijala MTV Premijera, u ponedeljak u 20:00 ne propustite da pogledate nove spotove benda Zemlja gruva za pesmu „Jednom je sada“ i dueta Minival za numeru „Minival (feat. Ida Lollobrigida.)“
Novi singl benda Zemlja gruva u izdanju etikete Gruvlend nosi naslov „Jednom je sada“. Video za ovaj singl je kompilacija Konstraktinih privatnih video snimaka i skup njenih „sadašnjosti“ u proteklih deset godina. Montažu i režiju potpisuju Vladimir Petrović (TheNo film) i Konstrakta Đurić, a kako kažu iz benda, u novom spotu učestvuju – svi!
U svojoj eksperimentalnoj saradnji pod nazivom Minival, Nenad Lutke Jovanović (Lutke) i Slobodan Đuričić-Boban (Laura 2000) uspeli su da spoje drevni pop rif i sintetičku plesnu produkciju sa neobuzdanim, prirodnim vokalom Ide Prester iz grupe Lollobrigida, u pesmi „Minival“. Duo Jovanović – Đuričić, ohrabren ovakvim razvojem događaja, planira da spoji još prirodnih, genetski nemodifikovanih vokala u ovu dobitnu formulu.
Dupla MTV Premijera: Zemlja gruva – „Jednom je sada“ i Minival – „Minival (feat. Ida Lollobrigida)“, ponedeljak, 30. jun u 20:00 – samo na kanalu MTV i regionalnim MTV sajtovima!

Povezana vest:  Novi Sad spreman za dens spektakl!