Taborosi5Superfinalistinja X Faktora, Tamara Milanović na EXIT festivalu
 
Tamara Milanović, šarmantna brineta koja je osvojila publiku u prvoj sezoni najpopularnijeg pevačkog šou programa „X Faktor“, sinoć je nastupila na Petrovaradinskoj tvrđavi u okviru ovogodišnjeg EXIT festivala! U sjajnoj festivalskoj atmosferi Tamara se mnogobrojnoj publici predstavila autorskom pesmom koju je, na glavnoj festivalskoj bini, izvela sa svojim bratom Duletom.
-Jako sam uzbuđena i srećna što sam zahvaljujući „X Faktoru“ i organizatorima EXIT-a nastupila baš na glavnoj bini najboljeg evropskog festivala! Ostvarilo mi se ono o čemu sam oduvek maštala! Imala sam priliku da konačno otpevam svoju autorsku pesmu pred ogromnim brojem ljudi I to zajedno sa mojim rođenim bratom. Pesma se zove „Bliss“,  na engleskom je jeziku i nastala je u jednom veoma emotivnom trenutku – kada nam je deda preminuo. Nastupili smo zajedno sa našim drugom Dukatom iz benda Stray Dogg i sjajno smo se proveli! Iako sam imala tremu uživala sam sinoć na bini i još sam pod utiskom! Drago mi je što se pesma dopala publici i unapred se radujem novim muzičkim izazovima!  – zadovoljno kaže superfinalistnja „X Faktora“.
Da podsetimo, Tamara je u superfinalu ovog popularnog televizijskog projekta osvojila drugo mesto, a nastup na EXIT festivalu bila je jedna od nagrada produkcije.
Povezana vest:  Sutra se otvara prvi Centar svetske muzike u Srbiji