EMA14 LOGO 50P BLACK PORT RGBNOMINOVANI ZA MTV BEST ADRIA ACT SU…MTV bira četiri nominovana izvođača, a petog publika!

Dodela MTV EMA nagrada se približava, a sa njom i izbor za najboljeg izvođača iz regiona. Ove godine za MTV Best Adria Act nagradu biće nominovano čak pet izvođača iz regiona! Kako bi takmičenje učinili zabavnijim, u izbor su uključeni i verni fanovi. Naime, MTV će danas otkriti četiri izvođača koja su se direktno plasirala u trku za MTV Best Adria Act nagradu na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada, dok će petog nominovanog izvođača izabrati publika.

Povezana vest:  Kit Ričards o drogama i Miku Džegeru

Ove godine uvedene su Wild Crad nominacije koje omogućavaju publici  da glasanjem na društvenoj mreži Twitter odluči o još jednom, petom, nominovanom izvođaču koji će se sa četiri već izabrana benda boriti za MTV Best Adria Act titulu.

Četiri nominovana izvođača koja su već nominovana za MTV Best Adria Act nagradu su:

1. Van Gogh
2. Vatra
3. Punčke
4. Gramatik

Zahvaljujući glasovima publike jedan od dole navedenih izvođača postaće peti nominovani za Best Adria Act nagradu:

1. Elemental
2. Kandžija
3. S.A.R.S.
4. Skroz
5. Who See

Povezana vest:  PROMOCIJA ALBUMA DŽENANA LONČAREVIĆA, Mini koncert na Košutnjaku

Dakle, ovih pet bendova od danas kreću u trku za WildCard nominaciju. Glasanje za Wild Card fazu traje do nedelje, 14. septembra u 23:59, i odvijaće se isključivo putem Twittera i to korišćenjem heštega #MTVEMA i  #NominateImeNominovanogIzvođača.

Obavezno moraju da stoje oba heštega: #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača kako bi glas bio validan i ubrojan u krajnji rezultat glasanja. Hashtagovi kojima se glasa za ponuđene izvođače izgledaju ovako:

1. #MTVEMA #NominateElemental

2. #MTVEMA #NominateKandzija

3. #MTVEMA #NominateSars

4. #MTVEMA #NominateSkroz

5. #MTVEMA #NominateWhosee

Izvođač koji osvoji najveći broj glasova publike korišćenjem određenog heštega na Twitteru plasiraće se u sledeći, finalni krug takmičenja za MTV Best Adria Act naradu gde ga već očekuju Van Gogh, Vatra, Punčke i Gramatik.

Povezana vest:  No Sleep festival završen uz nove rekorde i preko 16.000 fanova iz celog sveta!

Sledeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počeće 16. septembra, trajaće do 21. oktobra u ponoć i odvijaće se na www.mtvema.com. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regionu takmičiti Van Gogh, Vatra, Punčke, Gramatik i pobednik Wild Card nominacija.

Ceremonija dodele „2014 MTV Europe Music Awards“ nagrada održaće se u dvorani The Hydro u Glazgovu u nedelju, 9. novembra.