ZAA Foto Aleksandar Nesic 2KONCERTNA PROMOCIJA NOVOG ALBUMA BENDA ZAA U MIKSER HOUSEU
 
Kruševački ZAA, jedinstvena muzička pojava u regionu, bend koji publika i kritika nazivaju svojevrsnom koncertnom atrakcijom, održaće veliku beogradsku koncertnu promociju svog trećeg albuma What About 14. novembra u Mikser Houseu. Publika će pored singlova koji su već postali hitovi: ’99 Hope, What About, I Drive, Time, moći da čuje i sedam potpuno novih pesama, kao i odabrane numere iz celokupne diskografije benda. Gosti na koncertu će biti beogradski bend Teški Zulum i kruševački DJ dvojac Funky Brothers.
Karte su dostupne u pretprodaji po ceni od 400 dinara na biletarnici Mikser House-a, dok će na dan koncerta njihova cena biti 500 dinara.
Ivan Đokić, gitarista benda ZAA ne krije uzbuđenje pred veliki beogradski koncert: „Ne mogu opisati koliko smo svi iz ekipe uzbuđeni zbog nastupa u Mikser House-u. Tokom 2013. smo u Beogradu nastupali isključivo na festivalima (Super Natural, KST maskenbal, Reggae marathon…) tako da dugo nismo svirali celovečernji koncert u glavnom gradu.
Turneja povodom novog albuma What About je u poodmakloj fazi, bend je savršeno uvežban i spreman da se publici predstavi u najboljem svetlu. Pozvali smo prijatelje iz benda Teški Zulum, ljude sa kojima smo proživeli mnogo lepih trenutaka nastupajući zajedno i zaista postali veliki prijatelji. Takođe će kao gosti nastupiti i naši drugari iz Kruševca, DJ dvojac Funky Brothers. Svim srcem želimo da to veče bude praznik muzike i da ostane kao lepa uspomena svima koji budu odlučili da dođu na naš koncert u Mikser House.“
Album What About, čije je izdanje omogućila izdavačka kuća Lampshade Media, debitovao je drugog oktobra kao 7. na Deezer listi albuma, a ubrzo je dospeo i na prvo mesto u kategoriji reggae albuma. Album se u celini može preslušati na Deezer platformi, putem linka: http://www.deezer.com/album/8805077
What About predstavlja korak dalje u razvoju muzičkog izraza benda i donosi znatno čvršći zvuk u odnosu na dva prethodna. Iako su i dalje dominantni ska i reggae ritmovi, oni više nisu toliko u prvom planu, i ustupaju mesto rock ‘n’ roll zvuku, a pesme su istovremeno i tvrde i živahne, i prepoznatljive i neočekivane. U žanrovskom smislu, album se može okarakterisati kao post-rock-reggae ili crossover sa elementima reggae muzike. Tekstovi su primetno slikovitiji, sa više metafora, stih slobodniji, a poruke vatrenije.
What About je snimljen u studijima Sweepunk i Byrd u Kruševcu. Snimatelj i producent je Zoran Vasić, klavijaturista benda. Pored članova benda u snimanju albuma su učestvovali i Tamara  Ristić, vokal (’99 Hope, Time, What About), Manolo Slaughterspin, scratch (Time), Andrija Petrović, trombon (What About). Dizajn omota potpisuje Aleksandra Nasković.
Beogradski koncert deo je velike regionalne turneje, kojom ZAA promoviše album What About, a očekuju ih i sedeći nastupi: gostovanje na koncertu S.A.R.S-a u Zagrebu 25. oktobra (Velika dvorana Doma sportova), kao i sledeći nastupi: u Nišu (21.11, klub Feedback), 22. novembra u klubu Gruv, u Leskovcu, 5. decembra u Smederevu (The George Bar), 6. decembra u Srpskom pub-u, u Čačku, 27. decembra u Ljubljani u Gala Hali, kao i brojni drugi koncerti.
Povezana vest:  Acart i Sashka Janx objavili duet