Taylor-Swift coolTaylor Swift rešila da bude Deda (Baka) Mraz!

Pevačica Taylor Swift prijatno je iznenadila svoje obožavatelje ranim božićnim poklonima – čestitkama koje je lično napisala i poslala zajedno sa nekoliko poklona s njenih raznih putovanja.
Jedna od predanih obožavateljica Taylor Swift ostala je bez reči i suznih očiju kad je primila poklon od svoje omiljene pevačice. Među poklonima su bili kimono iz Japana, ogrlica iz Australije, majica iz New Yorka i šminka iz Los Angelesa. Obožavateljka je odmah na twitter stavila reakciju na neverovatno lični poklon svoje omiljene zvezde, a kasnije i snimku otvaranja poklona.
-Hannah, nadam se da ti je život sjajan. Ja sam neprestano putovala i šaljem ti neke rane božićne poklone iz Japana, Australije, New Yorka i Los Angelesa. Znam da je prerano za Božić, ali baš me briga. Volim te videti srećnu na tvom blogu. Vrlo sam zahvala što si u mom životu. I htela sam ti samo reći koliko mi značiš. Uostalom, nisu li praznici baš za takve stvari – napisala je Taylor Swift svojoj najvećoj obožavateljiki Hannah.

Povezana vest:  Coby, Corona i Zera specijalni gosti na Rastinom nastupu na Music Weeku 28. avgusta!