ds grupnaStanković: Pre ili kasnije vratiću se u Zvezdu

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković rekao je danas da će se jednom vratiti u Crvenu zvezdu, ali pošto „ispeče“ trenerski zanat.
-Pre ili kasnije ću doći u Crvenu zvezdu, ali moram da ispečem zanat. Mnogo je to ozbiljan posao i mnogo treba da se radi i da se uči -rekao je Stanković za TV-kanal Arena sport.
Stanković se danas oprostio od igranja fudbala. On je ušao u igru u 38. minutu u dresu Zvezde na prijateljskoj utakmici protiv Udinezea, italijanskom klubu u kojem radi kao pomoćni trener, i igrao je do kraja prvog poluvremena.
-Zahvaljujem se svima što su mi omogućili da sa ovih deset minuta stavim tačku na dečački san, na jednu lepu karijeru. Mnogo je lepo završiti je ovde gde sam i počeo, na Marakani, u crveno-belom dresu. Hvala Delijama, hvala Zvezdi, hvala i Udinezeu što su mi dali šansu da se ovako oprostim – kazao je Stanković.
Stanković je karijeru počeo upravo u Crvenoj zvezdi, iz koje je 1998. otišao u Lacio, a odatle u Inter, gde je 2013. godine završio karijeru profesionalnog fudbalera.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati 37. kola i tabela