nocmuzeja1“Ritmom protiv depresije” kod Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu od 18.00 – 02.00 sata

 

Farmaceutska  kompanija  Actavis pod sloganom “Ritmom protiv depresije “ učestvovaće na ovogodišnjoj manifestaciji  Noć muzeja koja počinje  u subotu 15. maja . Ideja je da se uz pomoć ove velike kulturne manifestacije u značajnoj meri  podigne svest o zdravom životu.

Kompanija Actavis ovim povodom obezbedila je šest sati dobre zabave za sve posetioce kod Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu. Posetioci će imati priliku da uživaju uz poznate muzičare i Dj majstore , ali i u dugometražnim filmovima o Islandu.

PROGRAM MANIFESTACIJE:

18.00 – 21.00 – DJ Peppe

-LOUNGE  i AMBIENT ritmovima i posetiocima i svim prolaznicima pružiti predah u noći otvorenih muzeja. DJ Peppe je svakako jedno od najpoznatijih imena domaće DJ scene i jedan od najvećih ovdašnjih promotera fanka i srodnih muzičkih žanrova.

Povezana vest:  Rundekov novi album u novembru

21.00 – 22.30 – Naked band

– Blagi ritam, nežne teme sa harmoničnim obrtima.. dva basa, bubanj, gitara, harmonika i violina. Bend čine: Branislav Radojković, Ivan Mihajlović, Goran Milošević, Nenad Branković, Miloš Punišić i Djordje Mijušković.

22.30 – 02.00 – DJ Puki

Igor Puljic – DJ Puki je počeo karijeru pre 10 godina pustajući acid jazz i funk, ali se brzo preorijentisao na nove stilove poput trip hop-a i drum’n’bass-a, house-a, preko jazzy vocals-a..

 

Filmski program od 00.00 časova

 

1. Dokumentarni film Island

Povezana vest:  Slavica Tripunović Dajana snimila novu pesmu i spot

2. Bjork – Srž životinjske ili biljne strukture

3. Island i ljudi – Ragner Axelsson fotografije zemlje između vatre i vode

4. Anja i njena raspoloženja

O kompaniji Actavis

Kompanija Actavis, sa  preko 10.000 zaposlenih u više od 40 zemalja, poseduje jedan od najširih proizvodnih portfolija u generičkom sektoru, sa snažnim sistemom razvoja i registracije, pruža klijentima pravi izbor kvalitetnih farmaceutskih proizvoda po povoljnim cenama.

Actavis je jedan od najatraktivnijih poslodavaca u Srbiji čiji se uspeh zasniva na sistemu regrutacije, očuvanju i razvoju visokokvalifikovanih i predanih zaposlenih.
Efikasno upravljanje kvalitetom je od vrhunskog značaja za uspeh Actavisa. Standardi kvaliteta poslovanja Actavisa definisani su Korporativnim poslovnikom koji važi za sve Actavisove kompanije širom sveta. Actavisov tim za Kvalitet i usaglašenost efikasno obezbeđuje njegovu doslednu primenu u našim fabrikama, čiji status i kvalitet rada brižno prati i kontroliše Odbor za kvalitet.

Povezana vest:  Jelena Rozga na otvarnju nove sezone kluba Kasina

Poslovnikom su utvrđeni sistem upravljanja kvalitetom (QMS) i sistem upravljanja zaštitom životne sredine, zdravlja i bezbednosti (EHS) u Actavisu.

Kako bismo obezbedili usaglašenost naših pogona sa zahtevima regulative na lokalnom nivou, organizujemo redovne interne provere, kao i provere od strane ovlašćenih regulatornih organa. Kompanija Actavis je, nakon inspekcije u oktobru 2008. godine, dobila zvanični EU GMP sertifikat danske Agencije za lekove. Kompanija je sertifikovana po sistemu kvaliteta ISO 9001:2000, ISO 14001, a sa ponosom ističemo činjenicu da smo prva Actavisova kompanija sa sertifikatom po standardu OHSAS 18001.