sobajaMTV premijera spota za pesmu “Tri poljupca”

 

U ponedeljak, 17. maja MTV će premijerno prikazati spot za veliki klubski hit, pesmu “Tri poljupca” koju izvode SevdahBABY i Šobaja.

SevdahBABY je prvenstveno beogradski DJ Milan Stanković, godinama prisutan kao DJ, ali i muzički producent. Veliku pažnju javnosti skrenuo je na sebe remixom pesme Srđana Jula „Koketa“. SevdahBABY LIVE je kolektiv ljudi sa kojima Milan sarađuje na pesmama i nastupima, a među kojima su: Lou Benny, Šobaja, Andreja Jovanović, DJ Prema, Anette i Djix.

Povezana vest:  "Moje 3" večeras u prvom polufinalu Evrosonga

Nebojša Anđelković-Šobaja je doživotni gitarista beogradskog benda Mravi, bio je član bendova Mistake Mistake, prve postave Svi na pod!, a trenutno je deo sastava Zemlja Gruva. Godinama je delovao „iz pozadine“, a prošlog leta odlučio je da istupi korak napred i preuzme mikrofon. Za tu priliku je pozvao Sevdah Baby-ja da zajedno urade „3 poljupca„. Obradovan uspehom te pesme, planira da još neko vreme ostane u ulozi pevača i tekstopisca.

Povezana vest:  Riki Martin kao Če Gevara u mjuziklu Evita

Pored njih, u pesmi se pojavljuju pevačice Zoe Kidah iz Zemlje Gruva, Jana iz zagrebačkog benda Gin Cooler, Djix-Sevdah Baby Crew i na saxofonu Džemal Al Kiswani Iz benda Svi na pod!. 

Spot za pesmu „3 poljupca“ je prvi video singl sa predstojećeg albuma SevdahBABY pod nazivom „Ganc novi FUNK!“.