daniel kajmakoski -ne mogu protiv srca svog-bicemo prvaci sveta 4Daniel Kajmakoski snimio pesmu i video spot za film „Bićemo prvaci sveta“

Prvu muzičku numeru i video spot za film „Bićemo prvaci sveta“ snimio je mladi makedonski pevač Daniel Kajmakoski. Za pesmu koja nosi naziv „Ne mogu protiv srca svog“ muziku, tekst i aranžman radio je Kiki Lesendrić koji se potpisuje kao autor muzike za film „Bićemo prvaci sveta“, reditelja Darka Bajića, rađenog u produkciji „Intermedia Network“.
Pesma „Ne mogu protiv srca svog“ je u stilu šlagera iz romantičnih 50 -ih godina prošlog veka kada se događa deo radnje filma. Spot je sniman u ambijentu filmskog seta gde su na Kalemegdanu dočarane nekadašnje poznate igranke „Zvezdane noći“. U njemu se mogu premijerno videti kadrovi iz filma u kojima je glavna muška uloga Strahinja Blažić, kao i glumice Tamara Drgičević i Iva Babić.
„Bićemo prvaci sveta“ je film koji govori o osnivačima čuvene jugoslovenske košarke i prvoj zlatnoj medalji osvojenoj na Svetskom prvenstvu u Ljubljani 1970. godine. U filmu igra mnogobrojna glumačka ekipa iz regiona, a glavne uloge tumače Strahinja Blažić, Miloš Biković, Marko Janketić i Aleksandar Radojičić. Nedavno je završeno njegovo snimanje, a bioskopska premijera se očekuje početkom sledeće godine.
Spot „Ne mogu protiv srca svog“ pogledajte OVDE!

Povezana vest:  Devo nastupa na ZOI u Vankuveru

{vsig}DANIEL_SPOT{/vsig}