Gitarista zasvirao sa svojim herojima Instruktorima

bajaga mtvGitarista Marko Nježić nastupiće uz Bajagu i Instruktore prvi put pred beogradskom publikom na koncertima 28, 29 i 30. decembra u Sava centru, gde bend proslavlja 25 godina jedne od najuspešnijih karijera u istoriji domaće pop i rok muzike.
-Nikad pre u životu nisam imao tremu pred izlazak na scenu, pa ni sada. Tremu u mom slučaju zamenjuje izuzetno jaka želja da izađem pred beogradsku publiku, da se ja pokažem i dokažem, i da svi zajedno razvalimo! –izjavio je Nježić.
Nekada član alternativnog sastava Vrooom, sa kojima je snimio albume Torpedo“ (1999), „Ventilacija“ (2000) i „Evolucija“ (2004), Nježić je između ostalog bio snimatelj prvenca „Svaki dan ostaje isti“ (2007) benda Broken Strings, Block Out-ovog DVD-ija iz 2007. godine i naposletku ovogodišnjeg albuma „Drago mi je da smo se upoznali“ E-Playa.
Cenjeni gitarista u beogradskim muzičkim krugovima Nježić je počeo da sarađuje sa Bajagom i Instruktorima pre godinu dana, a publika je njegovo umeće moglada čuje na pozornici sa Momčilom Bajagićem na brojnim koncertima slavljeničke turneje u SAD, Kanadi, Evropi i prostoru bivše Jugoslavije. 

Povezana vest:  Moskito: Koncert za nas ima posebno značenje