Kozmetika Chicco – uvek uz dete

chiccoPrelepom promocijom na splavu White Yachting Club, Chicco je dokazao da je lider na tržištu u kvalitetu kozmetike namenjene deci. Generalni uvoznik i distributer kozmetike Chicco – Keprom, organizovao je medijsku promociju kako bi javnosti približili značaj korišćenje ove, pre svega zdrave kozmetike za bebe. 
U širokoj paleti Chicco proizvoda omekšivač je jedinstven na našem tržištu, jer se može koristiti od samog rodjenja deteta (0+). Dostupan je u dve mirisne note, „blagi miris bebi pudera“ i „blagi miris belog mošusa”. Osvežava i čini mekšom bebinu odeću bez iritacije kože. Sastojci omekšivača omogućavaju da tkanina bude meka i nežno mirisna, bez oštećenja vlakana i boje. Sadrži aditive prirodnog porekla, dermatološki testiran, antistatičan i 90% biorazgradiv. Testiran na nikal. Naročito se preporučuje za odeću novorođenčadi (0+).
Važno je znati da je dečja koža veoma osetljiva i podložna alergijama zato što se odbrambeni sistemi nisu još uvek razvili u potpunosti. Dečija koža je tanja u odnosu na kožu odraslih i vrlo brzo dolazi do prodora različitih supstanci iz spoljašnje sredine koje dovode do alergijskih reakcija.

Povezana vest:  Fairy Max Power - Novi "obrnuti" dizajn pomaže u uštedi vremena i pranju sudova poput profesionalca