BRANKO DJURIC GOST EMISIJE IMPULSBRANKO ĐURIĆ ĐURO GOST EMISIJE IMPULS

Branko Đurić Đura, poznati sarajevski glumac, režiser i muzičar, sastao se sa ekipom emisije Impuls u beogradskom Domu Sindikata, gde čak šest večer za redom dočekivao publiku koja je došla da vidi njegovu komičnu monodramu „Đurologija“.
Na našim prostorima Đuro je poznat po mnogim sjajnim ulogama u filmovi-ma kao što je „Kuduz“, „Kajmak i marmelada“, ali i kao frontmen sarajevske grupe „Bombaj štampa“, a najpoznatiji je, ipak, kao član legendarnih „Nadrealista“. Navikli smo od njega gledaoce u regionu zabavljali svojim specifičnim humorom, pa je tako i u novoj epizodi Impulsa, koju na MTV kanalu možete da gledate u sredu od 21:30, Đuro je na svoj prepoznatljiv način govorio o brojnim temama – o svom fan klubu u Japanu i sušiju, da li su mu naočare zaštitni znak, kao i šta to povezuje njega, voditeljku emisije Naidu i jedan prašak za veš.
Pored intervjua sa Đurom, u Impulsu vas očekuju još i MTV filmske vesti, saznaćete aktuelne vesti iz sveta šoubiza, a tu je i pregled jedine regionalne muzičke liste Domaćica.
Ubacite se u Impluls u sredu od 21:30 na MTV kanalu!
Premijera: sredom u 21:30
Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Povezana vest:  Dodatna pogodnost kupcima ulaznica za T-Mobile INmusic festival - plaćanje karticama na rate