Ewox  Tamarinsky„SAMO LJUBAV“ SPECIJAL U KLUBU DOT NA DAN ZALJUBLJENIH!

Za sve one koji su zaljubljeni, ali i one koji još uvek nisu, klub Dot će 14. februar obeležiti baš onako kako dolikuje. Za najljubavniji DJ set biće zaduženi Ewox i Tamarinsky uz moto „Samo ljubav“ – ovog puta uz specijalne goste! Dan ranije, u petak 13. februara, rođendan slavi beogradski DJ i prekaljeni klaber Steady Beats, koji ovom prilikom u Dot dovodi Utku Dalmaza, Istanbulskog DJ-a poznatog po genijalnim, melodičnim i nikako komercijalnim tech house setovima.
Utku Dalmaz je školovani muzičar koji je svoji karijeru započeo 2007. godine. Ovaj mladić je DJ i džez gitarista, a spoj ova dva poziva učinio je da njegovi DJ setovi danas obiluju melodičnim jazz, chillout, funk i tech house motivima. Utku će 13. februara biti specijalan gost na rođendanu Steady Beatsa u klubu Dot, a lineup će zaokružiti Miloš Vujović.
Ako se ne zaljubite u petak, onda je prava prilika za to 14. februar – Dan zaljubljenih, a u klubu Dot se tada dešava najljubavnija žurka pod sloganom „Samo ljubav“. Za DJ pultom biće Ewox i Tamarinsky, koji će za ovu priliku imati posebno pojačanje! Specijalan gost večeri biće X-Coast, jedan od trenutno najinspirativnijih projekata lokalne scene, a njegova muzička produkcija vratiće vas u zlatno doba elektronike iz 90ih godina prošlog veka.
Ne zaboravite – ovog petka, 7. februara, u Dot stiže Stanton Warriors! Ulaznice po ceni od 990 dinara još uvek se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa kao i Vulkan knjižarama, a zbog ograničenosti kapaciteta kluba organizatori apeluju da nabavite svoju ulaznicu na vreme.

Povezana vest:  Medeni mesec na čekanju: Sa venčanja pravo na festival!