resonate-logoResonate festival od 13. do 18. aprila

Resonate festival biće održan od 13. do 18. aprila u Domu omladine u Beogradu i biće podeljen u dve programske celine: Conference i Live, najavljuju organizatori tog festivala.
Resonate će početi „Live“ programom, koji se bavi ulogom i uticajem savremenih tehnologija na muziku i obuhvata radionice, predavanja, debate.
U tom programu će učestvovati više od 20 izvođača elektronske muzike kao što su Ben Frost, Andy Stott, duo Simian Mobile Disco, Emika, Maćinedrum i drugi.
Pored toga, publika će imati priliku da uživa u nastupima lokalnih muzičkih zvezda kao što su Marko Nastić, Jan Nemeček, Hetem, Rahmanee, Felonežy i Stevie Wishper.
Za svaki deo „Live“ programa biće odabran prostore odgovarajućeg senzibiliteta, kako bi se publika podstakla da pored Doma omladine, poseti i beogradske klubove kao što su Drugstor, Magacin Depo, Tube i Dot.
Nakon toga, uslediće Conference program koji traje tri dana i sastoji se od radionica, panel diskusija, projekcija, kao i audio vizuelnih performansa.
U njemu će učestvovati veliki broj predavača kao što su Andreas Muller, Onedotzero, Karsten Sćmidt, Joanie Lemercier, a sada će po prvi put učestvovati Robin McNićolas, Kimći & Ćips, Ruairi Glynn i Svetlana Maraš, navode organizatori.
Pripremljena je i poseba ponuda za goste iz regiona koji će do 10. aprila moći da kupe karte po pristupačnijim cenama.
Karta za ceo program košta 120 evra, dok cena karte za večernji-muzički program iznosi 55 evra, a dnevna karta biće dostupna po ceni od 1.250 dinara.

Povezana vest:  Joker Out za par sati rasprodali koncert u Novom Sadu, dodat još jedan datum 27. oktobar