massimo i finlasiti 21X FACTOR ADRIA 2015
Massimo Savić: Imam najbolje takmičare! A šta pred prvu uživo emisiju kažu njegovi finalisti Jelena, Nikola i Amel?
 
Uoči emitovanja prve emisije uživo koja je na programu u nedelju od 21h na Prvoj, mentor takmičara starijih od 27 godina, Massimo Savić, podelio je sa nama svoja očekivanja: “Mislim da imam najbolje takmičare u ovom show-u jer jedino što moji kandidati moraju dati u trenutku izvedbe je iskrenost koju već svi imaju sami po sebi. Samo je važno da ih ništa ne omete u tome. Meni  nikada pobede nisu važne, meni je važno učestvovati do samog kraja!“
Jedina dama u njegovoj grupi, Jelena Đurić, skoro je postala majka i kaže da se sada sve vrti oko bebe i priprema za prvi lajv: “Iskreno, još uvek nemam vremena za tremu. Pripreme za prvi live, probe, bebac… A najčešće razmišljam da li je jela, da li je dobra… Sve vreme imam utisak da mi se dešava nešto divno, pa se trudim da sve trenutke proživim i upamtim.“ Dodaje da publika od nje može da očekuje spektar emocija, ali i da je pesma koju će izvesti u prvom lajvu zahtevna jer će pevati o nečemu što nije proživela.
Pogledajte kako je Jelena oduševila svog mentora u fazi takmičenja Kuće sudija.
Za razliku od Jelene, muški kandidati ne kriju da imaju tremu.
-Tremu imam kao i uvek pred bilo kakav nastup ali ta trema je pozitivna. Jedva čekam da izađem na scenu. Volim veliku binu, volim da nastupam pred velikim auditorijumom. S nestrpljenjem očekujem ta blještava svetla koja će biti uperena u nas. Spreman sam da podelim sa svima vama ljubav prema muzici i tu energiju koju nosim u sebi – kaže Amel Ćurić i dodaje da publika može da očekuje spektakl jer se danonoćno spremaju za predstojeće nastupe.
Pogledajte kako je Amel pevao pred Massimom i Ninom Badrić.
Nikola Marjanović nam je otkrio da  nikada video toliko dobrih pevača na jednom mestu i da se nalazi u najljućoj konkurenciji u svom životu, te zato ima i tremu. Što se tiče pesme koju izvodi i onoga što publika može da očekuje, Nikola kaže: -Pesma koju izvodim mi je veliki izazov, pa me baš zanima koliko ću svojih mogućnosti uspeti u njoj da pokažem. Publika u nedelju može očekivati dobru energiju i odličnu zabavu!
Pogledajte Nikolin nastup iz Kuće sudija OVDE!
Povezana vest:  Koncert u čast Ejmi Vajnhaus će biti održan na leto