dejan_maksimovic_music_starOrganizatori čekaju proširenje kapaciteta za Bilija Ajdola

 

Produkcijska kuća Mjuzik star, organizatori prvog „Ušće fest“ od 19. do 21. juna u Beogradu, očekuju da se za nastup engleskog rokera Bili Ajdola (Billy Idol)poveća trenutno predviđen kapacitet od 15.000 posetilaca.

Direktor festivala Dejan Maksimović rekao je danas na konferenciji za novinare da se za nastup Ajdola 21. juna na zatvaranju festivala „očekuje saglasnost njegovog menadžmenta da se proširi kapacitet“.

Povezana vest:  EVROVIZIJA, Milan Stanković na promotivnom koncertu u Holandiji

Prve večeri festivala 19. juna nastupaju „Bajaga i instruktori“, čiji je šef Momčilo Bajagić rekao da će njegov bend prvi put u 25 godina postojanja svirati na prostoru beogradskog Ušća.

-Drago mi je da nam je pripala čast da otvorimo festival. Ušće je jedino mesto gde nismo svirali u Beogradu! Posebno se pripremamo za taj nastup, spremićemo nešto drugačiji program, a biće i neka iznenađenja – rekao je Bajagić.

Povezana vest:  Premijera novog spota Jamiroquai u petak samo na MTV kanalu!

Prve večeri nastupiće i pop pevač Vlado Georgiev, a druge večeri 20. juna hrvatska pop pevačica Severina Vučković i njen kompozitor Goran Bregović.

Novinare je od nastupa na „Ušće festu“ ipak više zanimalo šta Bregović misli o nastupu pop folk pevača Milana Stankovića, koji se sa njegovom pesmom „Ovo je Balkan“ u utorak u Oslu plasirao u finale „Pesme Evrovizije“.

-Bio sam sretan što je ušao u finale. Dalje je sve u Božijim rukama – rekao je Bregović, a upitan da li imao zamerke na Stankovićevo pevanje, odgovorio je sa: „Da imam, ne bih vam rekao“.

Povezana vest:  Juno Reactor u Beogradu

Vlasnik produkcijske kuće „Mjuzik star“ Raka Marić rekao je da se nada da će „Ušće fest“, koji se održava povodom Svetskog dana muzike pod pokroviteljstvom grada Beograda, postati „tradicionalni festival i da će narednih godina dovoditi velika imena iz celog sveta“.