emkejEkskluzivna premijera spota „ŠMORN“ MC Emkeja

 

 

u ponedeljak, 31. maja u 20h moćićete premijerno da pogledate spot za pesmu Šmorn slovenačkog, rapera, hip-poh izvođača i MC-ja Emkeja.

 

Mariborskom MC-ju i članu sastava Tekochee Kru nedavno je izašao solo prvenac pod nazivom Šmorn. Reč je o projektu iskusnog izvođača koji je u protekloj deceniji sarađivao i prikupljao iskustva s mnogim muzičarima s našeg prostora.Na singlu Šmorn koji ćete premijerno moći da pogledate na kanalu MTV,  Emkej govori o situacijama iz svakodnevnog života i prepliće ih sa svojim melodijskim i tekstualnim majstorijama, koje ga čine jednim od najprepoznatljivijih MC-ja na ovim prostorima.

Povezana vest:  Pogledajte novi singl BRING ME THE HORIZON "Drown"

Na ovom albumu sabrane su pre svega razne saradnje koje su se dogodile zadnjih nekoliko godina: kao gosti se pojavljuju Bosh-T na gitarama, članovi TK Sniki i Mighty-O, Mike i Amo, pripadnici RapVirus Crew, zatim Polona, Mrigo, a posebno iznenađenje je stvar s Rockheadsima “Višja srednja“. Za produkciju se uglavnom pobrinuo Šuljo, producent grupe Tekochee Kru, a svoj deo su priložili i DJ Splinter, Ghet i Kato (Afekt).

Povezana vest:  Premijera nastupa hip-hop superzvezde French Montane