LAZ 7317

FINALISTI „X FAKTORA“  VEČERAS PEVAJU NA UŠĆU!

Finalisti regionalnog pevačkog takmičenja X Factor Adria nastupiće večeras na Ušću kao deo zagrevanja pred nastup svetske muzičke ikone Robija Vilijamsa: talentovani mladići i devojke će u pratnji eXit Factor benda, koji će nastupiti kao predgrupa Vilijamsu pred deseetinama hiljada posetilaca na Ušću, uživo izvesti najveće hitove ovogodišnjih zvezda Exit Avanture. Zanimljivo je da će se na bini pojaviti svi finalisti popularnog šoua, što posebno raduje one koje više nisu u trci za pobedu.

Povezana vest:  Braća Faro napustila grupu Paramor

-Najsrećnija sam zbog činjenice da ću pevati na Ušću pred koncert tako velike svetske zvezde! Robija privatno izuzetno cenim, obožavam njegove pesme I čast mi je što ću biti deo velikog spektakla! – kaže Jelena Đurić koja je pre nekoliko nedelja napustila takmičenje. Kako saznajemo, superfinalisti zajedno sa svojim prijateljima vredno vežbaju za večerašnji nastup.

Povezana vest:  NOVA PESMA LENE KOVAČEVIĆ:"Dubine" za sam vrh

-Već nekoliko nedelja znamo za večerašnji nastup,  presrećni smo, ostvaruju nam se snovi! Na početku karijere nastupati na tako velikom spektaklu je ogromna stvar, pa ima li veće zvezde od Robija? Nemamo veliku tremu, više je u pitanju uzbuđenje s obzirom da će biti mnogo ljudi na Ušću! Daćemo sve od sebe I verujemo da će publika uživati! Ovaj nastup će biti neka vrsta zagrevanja za nas, budući da nas već u nedelju čeka spektakularno superfinale u Kombank Areni! – kažu superfinalisti poznatog takmičenja.

Povezana vest:  PREDGRUPA GUNS N’ ROSES U ARENI, Danko Jones zagreva publiku