Lovefest 2015 1

Sve spremno za početak Lovefesta, predstavljamo vam satnicu festivala ljubavi

Ukoliko ste već kupili kartu i obezbedili smeštaj vreme je da sa impozantne i dugačke liste izvođača izaberete čije ćete nastupe slušati na ovogodišnjem festivalu ljubavi. Lovefest je objavio satnicu za sve tri muzičke bine u okviru noćnog programa, kao i raspored nastupa izvođača na novom H2O Stage-u, gde će u nedelju 9. avgusta najvećom jutarnjom žurkom završiti deveto izdanje jednog od najboljih evropskih festivala.

Najvatrenija muzička bina koja spaja ljubitelje tehno zvuka i house muzike ove nedelje dočekuje najveće svetske zvezde. Festival ljubavi će otvoriti svetska senzacija Fedde Le Grand, a iste večeri nastupiće Wankelmut, Ame i Marko Nastić. Drugog dana festivala stiže iransko-američki producent Dubfire, za čiji nastup će vas zagrejati Juan Atkins, Blake Baxter, Carlo Lio i Marko Milosavljević. Treće festivalske večeri James Zabiela će proslaviti rođendan sa fanovima festivala, a iste noći nastupiće i Booka Shade, Danny Daze, Lea Dobričić kao i Dejan Milićević koji će zatvoriti ovogodišnje izdanje Lovefesta i proslaviti 20 godina na sceni.

Povezana vest:  Još nedelju dana do kraja konkursa SOE Fondacije!

Energija klabinga ponoviće se i ove godine na SMF Energy Stage-u. Četvrtak je rezervisan za live setove u okviru kojih ćemo slušati Juju & Jordash i Analogue Cops. Petak nam donosi Interstellar Funk, a zvezde večeri biće legendarni di-džej Marcellus Pittman i Hunee. Poslednjeg festivalskog dana na SMF Energy Stage stižu magovi house muzike Fred P i DJ Qu.

Jack Live Stage, bina koja spaja ljubitelje tvrđeg gitarskog zvuka, drum & bass-a i hip-hopa ugostiće više od 20 regionalnih i domaćih bendova. Festival će otvoriti kultna slovenačka grupa Laibach, a uz njih će nastupiti i Eyesburn, Ničim Izazvan, Zaa, kao i beogradski bend Artan Lili. U okviru druge hip-hop večeri na Jack Live Stage se vraćaju Prti Bee Gee, Who See, kao i Marčelo i Elemental. Festival će zatvoriti popularni zagrebački bend Hladno Pivo, a na dugačkoj listi izvođača nalaze se i Goblini, Atheist Rap, Mortal Kombat, Regulator, Dingospo Dali i mnogi drugi.

Povezana vest:  Florens end d Mašin na vrhu engleske liste albuma

Tokom dana Lovefest se seli na jedan od najvećih bazena u Srbiji na kome vas čeka H2O Stage – četvrta festivalska bina, specifična scenografija i mnogo iznenađenja. U okviru dnevnih žurki koje će trajati svakog dana od podneva do 18h nova bina Lovefesta ugostiće najpoznatije di-džejeve iz Srbije, kao i izvođače iz Evrope.

Pogledajte kako izgleda najveće ostrvo ljubavi u Evropi
Do početka Lovefesta ostalo je još samo dva dana, a ostrvo ljubavi je već spremno za prve posetioce. Kao i prethodne godine, organizatori su veliku pažnju poklonili scenografiji, koja će zaseniti i najveće svetske muzičke festivale. Osim tri velike bine, na Lovefestu se gradi i najveća VIP zona površine 600 kvadrata sa čijih galerija će samo najsrećniji moći izbliza da posmatraju program Fire i SMF Energy bina. Na nekoliko hektara zelene površine smešteni su i brojni prateću sadržaji, a kako ostrvo ljubavi izgleda iz vazduha pogledajte OVDE.

Povezana vest:  DOČEK NOVE GODINE UZ PRAVI ROKENROL - NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018