Kowalski

Dva spektakla u Barutani ovog vikenda: Alexander Kowalski i Jožef Nađ Fusion System

Predstojeći vikend u Barutani rezervisan je za dva prestižna događaja iz klupske, odnosno koncertne sfere – u petak, 7. avgusta gost najlepše pozornice na Kalemegdanu biće poznati nemački DJ Alexander Kowalski, a samo dan kasnje – u subotu 8. avgusta, naš poznati violinista Jožef Nađ održaće koncert na kom će specijalni gost biti njegov kolega violionista Filip Krumes.
Poznati nemački DJ Alexander Kowalski stiže u Barutanu ovog petka, 7. avgusta! Kowalski je prepoznatljiv po muzičkoj svestranosti i elegantnim spajanjem tehna sa elemetnima dip hausa, daba i fanka, a vlasnik je i brojnih uspešnih singlova i remiksa. Momka koji je redovan za DJ pultom Berghaina ovog petka imaće priliku da čuju i beogradski klaberi, a poznati DJ nastupiće uz domaću podršku u sastavu Kristijan Molnar & Lea Dobričić. Ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 590 dinara.

Povezana vest:  Liam i Miley pomerili venčanje za jul!

Jozef Nadj
Posle uspešnog nastupa u Barutani sa Berklee All Stars Serbia, džez violinista Jožef Nadj ponovo će nastupiti pred beogradskom publikom ove subote 8. Avgusta. Ovog leta, pod zidinama Kalemegdana, sa svojim bendom Fusion System i specijalnim gostom, kolegom i dugogodišnjim prijateljem violinistom Filipom Krumesom, sviraće kompozicije sa svog poslednjeg albuma Digital World. Na repertoaru za ovaj nastup, pored autorskih kompozicija Jožefa Nađa, naći će se i nekoliko obrada sa pečatom džeza, fjužna i fanka. U svojoj dosadašnjoj karijeri, Jožef Nađ je nastupao sa svetski priznatim muzičarima poput Nigela Kennedya, Joeya DeFrancescoa, Didier Lockwooda, Billy Cobham, Garya Cheronea i drugih, a prepoznatljiv je postao i po korišćenju efekata tokom nastupa. Ove subote, poslasticu za ljubitelje džez fjužna prirediće sa bendom u sastavu Filip Krumes (violina), Aleksandar Djordjević (gitara), Aleksandar Borojević (bas gitara) i Dušan Gnjidić (bubanj). Ulaznice za ovaj događaj već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na eventim.rs, po ceni od 500 dinara.

Povezana vest:  Blues za zatvaranje prve Nišville večeri - Gera & Texas Flood