Bernard Bodo -37

Dubfire i Juan Atkins zvezde druge večeri Lovefesta

Druga festivalska noć Lovefesta počela je u znaku hip-hopa na Jack Live Stage-u. To je u isto vreme i najpopularnija bina u prvim satima festivala, a na njoj večeras nastupaju Marčelo, Who See, Prti Bee Gee i hrvatski sastav Elemental, kao i bend Mr. Rabbit.
Na glavnoj muzičkoj bini večeras program otvara Marko Milosavljević, a najveća gužva se očekuje za vreme nastupa Juan Atkinsa i Dubfire-a. Na vatrenoj bini večeras će nastupiti i Blake Baxter i Carlo Lio.
SMF Energy Stage otvara VHS Sex Tapes i dvojac Trole & Vlada Russ, a za njima će nastupiti Interstellar Funk, Marcellus Pittman i Hunee. Program na SMF Energy Stage-u zatvoriće Nikola Vemić i Subotić.

Povezana vest:  Grupa Mortal kombat najavljuje najveći novosadski koncert do sada

Ludnica na H2O Stage-u

Drugog festivalskog dana u okviru dnevnih žurki, Lovefest je pokazao da zabava može da bude odlična i preko dana. Uz setove Marka Nastića, Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića zabavljalo se nekoliko hiljada ljudi.
Poslednjeg festivalskog dana na H2O Stage-u nastupiće prva dama nemačke tehno scene Xara, kao i duo Monosaccharide i Bojan Ribić, a posle završetka trećeg festivalskog dana, 9. avgusta ujutru od 8h počinje veliki Lovefest after party.

Povezana vest:  LEGENDA ZAGREBAČKE KLUPSKE SCENE TOM BUG OVOG PETKA U BEOGRADU