gigi

GIGI HADID U NOVOM SPOTU CALVINA HARRISA I DISCIPLES-„HOW DEEP IS YOUR LOVE“

Manekenka Gigi Hadid, zvezda je novog video spota Calvina Harrisa i house trija Disciples, ‘How Deep Is Your Love’, koji je režirao dugogodišnji Harrisov saradnik, Emil Nava.
Pesma demonstrira novi zaokret u Calvinoj producentskoj veštini, koja je u saradnji sa Disciples, kreirala novu, modernu pop dance himnu.
Calvin Harris je muzičar na koga se ugledaju mlade snage modernog plesnog zvuka i jedan od najsuspešnijih savremenih DJ umetnika, čiji status su u visinu podigle saradnje sa nekim od najvažnijih imena današnje muzičke scene, Rihanna, Florence & The Machine, Ellie Goulding, Big Sean i John Newman.
trenutno, zaštitno lice modne kuće Emporio Armani, Calvin je takođe ambassador brendiranih DJ superklubova Hakkasan i Omnia superclubs u Las Vegasu. Leto provodi kao glavni izvođač na najvećim muzičkim festivalima širom sveta.
Prošlog meseca osvojio je nagradu ‘Man of the Year’ na dodeli nagrada magazina Glamour, a prema magazinu Forbes, ocenjen je kao DJ koji najviše zarađuje u muzičkom biznisu.

Povezana vest:  RED BULL MC BATTLE, Sterma u Amsterdamu, Coa vicešampion