JELENA ROZGA  nastup

Jelena Rozga slavila rođendan dva dana u dva grada

Leta i rođendani Jelene Rozge tradicionalno su radni i dočekuje ih na koncertima okružena svojim publikom onako kako ona i najviše voli.
Letnja turneja još je u punom jeku. Ovaj vikend odvela ju je prvo u Makedoniju gde je održala dva fantastična koncerta. Jelena je nastupila i u Budvi gde je u najvećoj diskoteci Top Hill održala spektakularan koncert i potvrdila svoj status jedne od najtraženijih pevačica širom regiona.
Protekli vikend bio je poseban za Jelenu jer je slavila rođendan. Prvo su joj nakon koncerta u Prilepu organizatori i prijatelji priredili rođendansko iznenađenje. Koncert prekinut muzičkim gostima i Jelena je zajedno s publikom nastavila pevati i slaviti rođendan do jutra. Baš kako i slavljenica zaslužuje u Top Hillu ju je dočekalo drugo iznenađenje, gdje su joj pripremili rođendansku tortu. Ovakvo slavlje Jelena će još dugo pamtiti jer baš taj dan bila je obasuta s ljubavlju svoje publike i prijatelja.
Za nastupu u Top Hillu svoju seksipilnost istakla je u izazovnoj haljini modnog studia Arileo.
Ovo leto Jelena putuje dan za danom održavajući brojne koncerte i družeći se s publikom, a može se i pohvaliti da gde god je nastupala tražila se ulaznica više i uvek napravila lom za pamćenje.

Povezana vest:  Kragujevački bend Fraktal predstavlja spot za pesmu "I Can Tell" sa novog EP izdanja!

PHOTO: Ljupcho Atanasoski