justin vma

Justin Bieber nastupa na 2015 MTV VMA i premijerno će izvesti pesmu „What Do You Mean“

 

Belieberi, odlična vest za vas! I Justin Bieber će nastupiti na 2015 MTV Video Music Awards i ovog vikenda će prvi put pevati svoju novu pesmu „What Do You Mean“ za koju kažu da će biti pravi hit!

Prenos MTV VMA uživo možete da pratite na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka, 30/31. avgust od 02:00.

Povezana vest:  Selena Gomez, Billie Eilish, Years & Years i mnogi drugi na saundtreku za drugu sezonu popularne serije "13 Reasons Why"!

Justin je poslednji put bio na dodeli MTV Video Music Awards 2010. godine kada je pevao medley  „U Smile,“ „Baby“ i „Somebody To Love“, a sada će se pridružiti prethodno najavljenim izv ođačima među kojima su The Weeknd, Pharrell Williams, Demi Lovato, Macklemore i Ryan Lewis, Tori Kelly, A$AP Rocky, i Twenty One Pilots.

Da podsetimo, Justin je prvi put bio na VMA 2009. godine kada se družio sa već uveliko velikim zvezdama poput P Diddija. On je najavio nastup Taylor Swift, a kasnije kada je Kanye West neslavno prekinuo njen govor nakon dobijanja nagrade za Best Female Video, on je uspeo i da je brani: „Pre svega, voleo bih da kažem da ostavite Taylor Swift. Ona je zaslužila nagradu.“

Povezana vest:  Najveća scena na svetu u Kombank Areni - THE WALL LIVE

MTV VMA dobitnike očekuje i redizajnirana Moonman statua, za čiji se novi izgled pobrinuo proslevljeni dizajner Jeremy Scott.

2015 “MTV Video Music Awards” prenosiće se uživo u preko 160 zemalja širom sveta u više od pola milijarde domaćinstava. Verni MTV fanovi će u našem region moći da prate direktni prenos dodele u noći između nedelje i ponedeljka, 30/31. avgust od 02:00 kada počinje Red Carpet show, koji će ove godine voditi modna ikona Kelly Osbourne. Od 03:00 na MTV VMA pozornicu, u ulozi domaćice dodele, popeće se Miley Cyrus i šou može da počne! 

Povezana vest:  Za koncert Metalike u maju, već prodato 6.500 ulaznica!