ROISIN MURPHY MTV

Roisin Murphy gost emisije Impuls na MTV kanalu

Drugi po redu Sea Dance festival održan je na budvanskoj plaži Jaz u julu ove godine. Tri dana žurki i ludog provoda došli su kao odličan nastavak sektakularnog rođendana Exit festivala. Jedna od glavnih zvezda bila je neponovljiva Roisin Murphy, bivša pevačica grupe Moloko. Upravo sa njom se sastala ekipa emisije Impuls, a o čemu su sve pričali pogledajte na MTV kanalu u sredu u 21:00!
Čućete šta se sve dešavalo u životu ove pop i modne ikone u proteklih sedam godina, koliko je prošlo od izlaska prošlog albuma „Overpowered“ i aktuelnog „Hairless Toys“. Iako možda deluje kao da je to puno vremena, Roisin zapravo nikada nije bila daleko od muzike. Ona je konstantno stvarala, nastupala je širom sveta, izdala je brojne singlove i jedan EP na italijanskom, „Mi Senti“, koji je uradila sa partnerom, italijanskim producentom. Saznaćete kada joj je bilo najteže da se prilagodi na nove životne okolnosti i koliko joj je zapravo teško pao raspad benda Moloko.
Naravno, kad se spomene Roisin jedna od prvih asocijacija je smeo i jedinstven stil, pa tako nijedan razgovor sa njom ne bi bio kompletan bez priča o modi, uticajima i trendovima…
U Imulsu ćete još čuti koji su svetski noviteti u muzici, filmu i šoubizu, ali i na regionalnoj muzičkoj sceni i listi MTV Domaćica.
IMPULS
Premijera: sredom u 21:00
Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Povezana vest:  Angellina večeras u 21h na YOUBOXU