Nisomnia 2015

Muzički festival Nisomnia 2015 25. i 26. septembra

Danas je zvanično počela prodaja karata za četrnaesti gradski muzički festival Nisomnia, koji će biti održan u petak i subotu (25-26. septembar) u rovovima niške tvrđave.

Pojedinačne karte za veče koštaju 200 dinara, a komplet za obe večeri je 300 dinara. Karte možete kupiti u Niškom kulturnom centru, galeriji NKC-a, Turističkoj organizaciji Niš (Kancelarije u Pobedinoj ulici, Voždovoj i na ulazu u Tvrđavu), Hedonist cafeu, kafeu Movies. Tokom trajanja festivala karte se mogu kupiti u pres centru, u kafeu Movies u Tvrđavi kao i na ulazu festivala u rovovima.

Povezana vest:  Amel Ćurić predstavlja novu pesmu „Hipohondar“

I ovogodišnja Nisomnia ostaje dosledna u zadovoljenju različitih mužičkih ukusa publike. Prve večeri hedlajner ovogodišnjeg festivala je poznata Ex Yu grupa Zabranjeno Pušenje, koja se u Niš vraća nakon više od 25 godina. Uz njih će nastupiti Eva Braun, Artan Lili i The Funk Soul Brothers (DJ Funky Junkie & DJ Ceka).

Naredne večeri, u subotu, publiku festivala kao hedlajner dočekuje Silicone Soul. Među ostalim učesnicima su Phonoratz / Happy People, Gandhi mother Phunkers / BAUK, El Jazzyra Dj set (zarEz & Joy Legend) i Dos Padres.

Povezana vest:  tam singlom „dugo“ budi sećanja na letnju ljubav

Satnica festivala biće objavljena u četvrtak, 24. septembra.
Festival organizuje Niški kulturni centar, a pokrovitelj je Grad Niš.