carolija-podgorica

Karavan „Čarolija“ nastavlja audicije po Crnoj Gori, na audiciji u Podgorici više od 300 prijavljenih mališana

Karavan „Čarolija“ nastavlja audicije po Crnoj Gori. Trećeg dana boravka karavan se nalazi u Podgorici. Više od 300 prijavljenih mališana dokaz su istrajavanja brenda „Čarolija“, kojem se svake godine pridruži sve veći broj mališana.
Pre same audicije, članovi muzičke škole „Andre Navara“, priredili su timu Karavana „Čarolija“ fenomenalan doček. Hodnicima tržnog centra „Bazar“, odjekivao je dečiji smeh, ali i glasovi budućih takmičara, koji su se raspevavali i spremali za prvi nastup pred žirijem.
Leontina: Ono što moramo da naglasimo jeste to da učesnici biraju pesme sa ranijih „Čarolija“, što zapravo pokazuje da sam festival ima tradiciju kada je prava dečija pesma u pitanju, uz koju su odrastale generacije godinama u nazad. Tako su se mogli čuti hitovi: „Zato volim leto“, „Koraci ko oblaci“, „Simpatija“, „Kijac maratonac“….
Trema je nestala već nakon prvog izlaska na scenu. Dečaci i devojčice smenjivali su se i puni samopouzdanja izvodili pesme. Mališani iz ovog dela Crne Gore opravdali su očekivanja žirija, pa tako mogu da stanu rame uz sa drugarima sa primorja.

Povezana vest:  Charter objavio četvrti singl sa aktuelnog albuma "Kad srce poludi"

Na zahtev Čarolijanaca tim „Čarolija“ organizovao je još jednu audiciju u Budvi, već sutra 22.09. 2015. u O.Š. Stefan Mitrović Ljubiša u 11h.

Naredne audicije „Čarolije“ u Crnoj Gori održaće se:
– Budva, 22.09. 2015. O.Š. Stefan Mitrović Ljubiša u 11h
– Nikšić, 23. 9. 2015. UD Zahumlje u 13h
– Bijelo Polje, 24. 9. 2015. SD Nikoljac u 19h

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA 2015, Pogledajte kako Aleksandra Kovač izvodi fristajl pesmu posvećenu Željku, Tončiju i Massimu!

Oni bez kojih ne bi smo mogli da zamislimo festival, jesu naši sponzori koji su se potrudili da sve prođe u najboljem redu, pa je tako ZLATIBORAC bio zadužen da mališani budu siti i bez treme izađu pred žiri. MTL kao najbolja mreža u regionu se potrudila za odličan signal, a Alkatel telefoni, potrudili su se da budemo u najboljoj komunikcaijiu.

Povezana vest:  Ejmi Vajhaus počinje turneju u Beogradu