ToriKelly

TORI KELLY, JAMES BAY I JESS GLYNNE NASTUPAJU NA 2015 MTV EMA U MILANU U NEDELJU, 25. OKTOBRA

Već impresivnoj listi izvođača na 2015 MTV EMA dodeli dodata su još tri nova imena! Najbolje mlade nade muzičke scene – Tori Kelly, James Bay i Jess Glynne spremni su da po prvi put nastupe na MTV EMA pozornici u nedelju, 25. oktobra u milanskoj Mediolanum Forum dvorani.
Tori, James i Jess su pažnju svetske javnosti skrenuli na sebe i svoju muziku zahvaljujući MTV Push inicijativi koja za cilj ima predstavljanje i promociju mladih i talentovanih izvođača.

Povezana vest:  Adel nije uspela da rasproda britanski Vogue

„Nastup na MTV EMA će definitivno biti velika svetla tačka za mene u ovoj godini. Jako sam uzbuđena što ću biti deo tako neverovatnog događaja i preserćna sam jer spremam nekoliko iznenađenja,“ rekla je Tori Kelly.

„Jedva čekam da se vratim u Milano i da ovog puta nastupim na MTV EMA!!! Vidimo se uskoro!“ – James Bay

Tori Kelly, James Bay i Jess Glynne se pridružuju već najavljenim izvođačima koji će nastupiti na MTV-jevoj godišnjoj dodeli evropskih muzičkih nagrada, među kojima su Pharrell Williams, Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo i twenty one pilots.

Povezana vest:  Sleš: Pokušavam da se pomirim sa Ekslom

MTV je danas otkrio i nove prezentere nagrada. Među njima su producent Mark Ronson, glumica Ashley Benson iz serije „Pretty Little Liars“ i super popularni ženski bend Fifth Harmony.

Ed Seeran će uz pomoć Ruby Rose predvoditi ovogodišnju MTV dodelu evropskih nagrada, koja će se prenositi uživo iz dvorane Mediolanum Forum u Milanu u nedelju, 25. oktobra u saradnji sa Expo 2015. Crveni tepih počinje u 20:00, dok je ceremonija dodele od 21:00!

Povezana vest:  Violinista Jovan Kolundžija gost festivala u Ljubljani

Glasanje u svim kategorijama se odvija na MTVEMA.COM i traje do subote, 24. oktobra u 23:59, osim za Best Adria Act za koju glasanje traje do 14. oktobra u ponoć.
U trci za najboljeg regionalnog izvođača ove godine se takmiče 2CELLOS, Daniel Kajmakoski, Marčelo, Sassja i Hladno pivo. Požurite i dajte glas svom favoritu!