zeljko rujanfest
Koncert Željka Joksimovića 11. decembra u Kombank areni
 
Željko Joksimović, jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, posle više od osam godina održaće koncert u Beogradu, 11. decembra u Kombank areni.
Ovaj koncert deo je promotivne turneje najnovijeg albuma koji je Joksimović nedavno izdao i kojim je dostigao vrhunac u svom profesionalnom radu, kao kompozitor, autor muzike, i izvođač. Ujedno, biće to prvi put da će Željko izvesti pesme sa novog albuma pred beogradskom publikom.
– Nakon osam godina ponovo Kombank Arena. Ovim koncertom zaokružiću svoj profesionalni rad, koji sam neprestano usavršavao i trudio se da svake godine pružim publici bolje i kvalitetnije pesme. Poslednjim albumom sam, čini mi se, nadmašio sve prethodne i sada sam ponovo spreman, ali i nestrpljiv za druženje sa publikom u Beogradu. Siguran sam da će ovo biti koncert za pamćenje i jedva čekam 11. decembar – rekao je Željko.
Željko Joksimović i Ad Hoc Philharmonic Orchestra spremili su spektakularan nastup. Posle Banja Luke, Slovenije, Sarajeva, Skoplja, Tuzle, Splita, u kojima je Joksimović napunio najveće dvorane i stadione hiljadama ljudi, za Beograd se sprema poseban repertoar i novi aranžmani nekih pesama.
„Ljubavi“, „Mišel“, „Zaboravljaš“, „Žena za sva vremena“ samo su neke od pesama koje će Željko izvesti u Kombank Areni 11. decembra. Iznenađenje za publiku biće i nekoliko numera iz projekta Balkan Bazar na kojem ovaj muzičar vredno radi poslednjih godina, i koji je predstavio u Istanbulu, Sofiji, Zagrebu..
Joksimović je do sada izdao 6 albuma, uradio je na desetine pesama za druge izvođače medju kojima Miljacku, Lejlu, albume Jelene Tomašević, filmsku i pozorišnu muziku. Željko je Srbiju na velika vrata vratio na pozornicu evropske muzičke scene osvojivši drugo mesto na Evroviziji kompozicijom Lane moje.
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kombank Arene, Bilet Centra i na svim prodajnim mestima Eventima.
Povezana vest:  X FACTOR 2013, Aleksandra Brković: Jedva čekam nastupe uživo!