Charlie-Puth-Pub-1-Catie-Laffoon

Charlie Puth samostalno kreće u osvajanje planete

Skoro je nemoguće da ovog leta niste čuli za momka po imenu Charlie Puth. Pesma „See You Again“, u kojoj je Charlie bio ko-producent i otpevao je refren, bila je apsolutni hit na TV i radio stanicama širom sveta – pokorila je top liste u 90 zemalja širom planete, a na YouTube-u broji više od neverovatnih milijardu pregleda.

Povezana vest:  Metaklapa - Iron Maiden u a capella verziji!

Osim duetom sa Wiz Kalifom u zvaničnoj numeri za film „Paklene ulice 7″, Charlie se proslavio i saradnjom sa koleginicom Meghan Trainor sa kojom izvodi pesmu „Marvin Gaye“, koja je takođe zabeležila zavidan uspeh sa obe strane Atlantika.

Ali Charlie Puth je mnogo više od odličnog para za duete. Ovaj talentovani mladić, osim što ima nesvakidašnje lep glas, je još i autor i producent koji stoji i iza brojnih hitova izvođača kao što su Jason Derulo, Stevie Wonder, Meghan Trainor i Trey Songz. Sada je došlo njegovo vreme da zablista kao samostalni umetnik i MTV mu u tome pruža punu podršku. Upravo je zbog toga izabran za Push izvođača u novembru!

Povezana vest:  Toni Cetinski ponovo u Beogradu

On će se publici širom sveta predstaviti singlom „One Call Away“ koja najvaljuje njegov debi studikski album pod nazivom „Nine Track Mind“.

Ako ste ga voleli u „See You Again“ i „Marvine Gaye“, obožavaćete ga u „One Call Away“! Naš savet vam je da što pre naučite reči, jer ćete tokom cele jeseni pevušiti ovu pesmu. Zato prebacite na MTV kanal i uživajte uz Charlieja Putha koji je izabran za Push izvođača u novembru!

Povezana vest:  Počela prodaja karata za 26. Beogradski jazz festival