Umek 7-11 2

Spektakl u Belexpocentru: Umek sinoć nastupio pred 2.500 posetilaca

Sinoć je u prepunom Belexpocentru na Novom Beogradu nastupio Umek, poznati slovenački DJ i mag tehno zvuka. Više od 2.500 ljubitelja dobrog rejva uživalo je u DJ setu koji je trajao više od dva sata, a domaća podrška u sastavu Lea Dobričić, Boža Podunavac, Luka Vuković & Ivan Radojević učinila je da ovo bude žurka koja će se dugo prepričavati.
Od samog početka bilo je jasno da sinoćnji party u Belexpocentru obećava – prve pristigle krenuo je da zagreva back2back duo Luka Vuković & Ivan Radojević, da bi se na njihov set nadovezala sjajna Lea Dobričić koja je napravila pravi uvod u DJ set hedlajnera večeri. Umek je pred beogradsku publiku izašao odlično raspoložen, a narednih 2 sata i 15 minuta bili su čista magija! Stare fanove posebno je obradovala činjenica da je Umek pustio „Lanicor“, jedan od svojih najvećih hitova, pa je tako inicijativa na društvenim mrežama urodila plodom. Umek se na svojoj FB stranici i zvanično zahvalio beogradskoj publici uz komentar „Haos u Beogradu!“, a legendarni Boža Podunavac ispratio je ovu žurku u velikom stilu uz još jedan kvalitetan DJ set.
Zvuk i vizuelna komponenta produkcije ovog događaja učinili su da Umekov nastup u Beogradu zaista bude nazvan spektaklom, a ovo će biti žurka koju će beogradski klaberi sigurno dugo prepričavati.

Povezana vest:  Jennifer Lopez & Pitbull singlom "Live It Up" najvaljuju novi album JLo

PHOTO: Benny – Take A Moment