Фake Casual SMOKING BEATS

Samo Liquid, Smoking Beats i Happy People u klubu DOT ove nedelje

Klub „Dot“ na adresi Francuska 6 i ove nedelje donosi tri žurke, žanrovski različite, pa će tako biti ponešto za fanove mekog dramenbejsa, hip-hop i r’n’b ritmova, ali i za tehno „duše“.
Ovog četvrtka, 12. novembar, posetioce čeka premijera novog klupskog serijala pod nazivom „Samo Liquid“. Iza ovog naziva stoji odlična plejlista pitkih soft d’n’b hitova i remiksa pesama koje svi volimo, a za muzički izbor biće zadužen Codex, jedan od najboljih d’n’b didžejeva na ovim prostorima. Ulaz je solobodaan, a žurka počinje u 23h.
„RnB & Hip-Hop spektakl u malom“ – tako bi glasio opis klupske večeri koja je na programu kluba DOT ovog petka, 13. novembra. Naime, u pitanju je klaberima dobro poznata Smoking Beats ekipa, koji čine Фake Casual i Byp_, polovina poznatog beogradskog DJ kolektiva Vatra. Na muzičkom meniju su najsvežije r’n’b i hip-hop trake, kao i neke od starijih pesama ovog žanra koje svi rado volimo da čujemo. Party počinje u 23h.
Jedan od najiskusnijih beogradskih DJ kolektiva ponovo će biti domaćin večeri u DOT-u ove subote, 14. novembra! Happy People ekipa, ovog puta u sastavu DJ Lale & Goran Zmix Kovačević, biće zadužena za vaše dobro raspoloženje. Mali podsetnik – ovaj DJ kolektiv nastao je davne 1994. godine, a ekipa koja stoji iza imena „Happy People“ direktan je „krivac“ za neke od najboljih beogradskih žurki u periodu od 1997. do 2005. godine. Zanimljivo je da su 2014. godine nastupili na Dance Areni Exit festivala povodom proslave 20 godina od nastanka tehno scene u Srbiji.

Povezana vest:  Ortodoks Kelts rade nove pesme