STS 2

Seven That Spells i By-Pass 18. decembra u Božidarcu

Ratnici rokenrola Seven That Spells – verovatno najznačajniji spejs-rok sastav u ovom delu sveta, i izvrsni domaći alt-metal bend By-Pass, održaće u petak, 18. decembra, zajednički koncert u beogradskom Centru za kulturu Božidarac.

Seven That Spells dolazi u Srbiju nakon novembarske nemačko-švajcarske turneje „When We Switch Our Amps On The Cities Go Dark“ i godinu dana od nezaboravnog koncerta održanog u Klubu Doma omladine Beograda.

Povezana vest:  Sutra EXIT magiju zajedno stvaraju ljudi iz celog sveta!

Koliko vernu publiku STS ovde ima pokazuje epski 18-minutni video za pesmu „IO“ sa poslednjeg albuma „The Death And Resurrection Of Krautrock: IO“ koji su snimili fanovi iz Srbije.

Pančevački bend By-Pass nastavlja koncertnu promociju hvaljenog albuma „Pustinjom“ koji je objavljen prošle godine za izdavačku kuću Multimedia Music. Koncert u Božidarcu biće deo njihove evropske turneje pod nazivom „Turneja Pustinjom 2015/2016“ koja će trajati do maja sledeće godine. Počela je sa tri koncerta u Bugarskoj u septembru (i nastupom u Nišu), u decembru će bend svirati u Bosni i Hercegovini, a sledeće godine se planiraju koncerti u Mađarskoj, Poljskoj i širom ex-Yu regiona.

Povezana vest:  Novogodišnji koncert Beogradske filharmonije na Kolarcu

„Pustinjom“ je proglašen od strane Balkanrock.com za najbolji na listi Top 50 regionalnih albuma u 2014. godini.

Nakon singlova „Nedelja“, „Ništa nije večno“, „Pustinja“ i „Tvrđava“, By-Pass je objavio peti po redu singl/spot sa aktuelnog albuma, za pesmu „Ledena“ (režija i kamera – Nemanja Đorđević).