Exit Magic start prodaje 1

Za sat i po razgrabljeno 10.000 najpovoljnijih ulaznica za Exit!

Danas, tačno u podne, počela je globalna prodaja ulaznica za Exit Avanturu koju zajedno čine Exit i Sea Dance festivali. Za svega sat i po širom planete putem onlajn prodaje razgrabljeno je prvih 10.000 ulaznica! Najviše ulaznica prodato je u Srbiji i Crnoj Gori, a više hiljada inostranih posetilaca već je potvrdilo svoj dolazak u Novi Sad. Prednjače posetioci iz Velike Britanije, Holandije, Francuske, Belgije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, a zabeležene su prve prodate ulaznice u Australiji i Argentini. Najpovoljnije ulaznice po ceni od 5.490 dinara sada su rasprodate i trenutno se u prodaji nalazi ograničen broj ulaznica za Exit festival po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, sa 65% popusta u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture. Tokom ove praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit dobiće i poklon ulaznicu za Sea Dance. Ulaznice se prodaju putem sajta www.exitfest.org, te putem prodajne mreže Gigs Tix, na blagajnama širom Srbije čiji se spisak nalazi na ovom linku.
Ako je suditi po rasprodatoj suboti na ovogodišnjem Exitu, te rekordnoj poseti u ovoj deceniji, uz današnji snažan start prodaje ulaznice koji je već nadmašio prethodnu godinu, naredno izdanje festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi biće rekordno. Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neka od najaktuelnijih imena svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova, po čemu je Exit i poznat na svetskoj festivalskoj sceni. Više informacija na www.exitfest.org.
U toku prepodneva ispred centralnog prodajnog mesta Gigs Tix u Pariskom magazinu u Novom Sadu okupilo se više stotina najvatrenijih ljubitelja Exit festivala, iščekujući početak prodaje ulaznica, tačno u podne. Dok su stajali u redu dugačkom preko sto metara, fanove su zabavljali plesači i umetnici u pratnji DJ-a, a oni najbrži su dobili i poklone – ulaznice za Sea Dance Festival, te nove Exit Magic cegere, postere, bedževe i čokoladice! Bio je to pravi uvod u magičnu Exit Avanturu, koja će sledećeg leta povesti svoju publiku na Exit festival od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon čega se žurka nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. jula.

Povezana vest:  tam je boginja u njenom novom spotu!