Lapsley - Long Way Home press shot 1

Nova muzička zvezda u 2016 – LÅPSLEY

Mlada londonska pevačica i producentkinja Holi Låpsley Flečer danas je objavila najavni singl Love is blind svog dugoočekivanog debi izdanja. Devetnastogodišnja Låpsley objaviće album Long Way Home u petak 4. marta za izdavačku kuću XL Recordings. Na albumu naći će se pored aktuelnog singla Love is blind i nove verzije pesama Hurt Me, Falling Short, Painter i Station.
Album Long Way Home opisuje turbulentne trenutke iz života mlade umetnice, koji je u proteklih godinu dana provela na relaciji London – Liverpul – Los Anđeles, i nazad. Pesme na albumu su autobiografske – opisuju emocije, vezu na daljinu, čak i svađe između ljubavnika.
Låpsley je bila odlučna da sama uradi produkciju albuma i da na taj način ostavi pečat na svakoj pesmi. Zbunjivala sam producente na početku, nisu hteli da me slušaju. Dolazili su sa idejama, i nisu me uzimali za ozbiljno. Izlazila sam iz studija kad bi mi rekli da su napisali nešto za mene.
Muzički producenti Rodaid MekDonald, Pol O’Dafi i Mura Masa podržali su je i sa njima je konačno našla zajednički jezik. Kao rezultat, nastao je Long Way Home. Videćemo 4. marta da li je muzička svetska scena dobila novu Adel.

Povezana vest:  THE WEEKND PRVI POTVRĐENI IZVOĐAČ NA MTV VMA DODELI