sevi 02 Vihro Laskov Photography

Bugarska atrakcija SEVI objavila je novi video singl i proslavila šest godina od osnivanja

Bend SEVI objavio je novi video singl „Don’t Hesitate“ i proslavio šest godina od osnivanja. Članovi ovog benda su se već predstavili publici u Srbiji. Jedan od nastupa usledio je i na Gitarijadi u Zaječaru.
Na objavljenom video singlu radio je tonac, koji je inače sarađivao sa umetnicima Lacuna Coil – Marco Barusso.
„Don’t Hesitate“ je šesti zvanični singl i video muzičkog sastava SEVI i prvi sa novog nadolazećeg albuma. Pesma je snimljena u Intlligent Music Studio, dok je spot uradio Emil Tsonchev.
Bend je sa Emilom radio i na svom najuspešnijem spotu za pesmu On My Own. Na promociji singla, koja je održana u poznatom bugarskom klubu „Rock it“ u Sofiji, momci i devojke iz grupe SEVI ostvarili su fantastičan nastup i sem promocije obeležili 6 godina od osnivanja benda.
Za samo šest godina grupa SEVI stala je na Bugarsku, ali i Evropsku scenu veoma snažno i odlučno. U protekle dve godine našli su se na Evropskoj turneji i održali veliki broj koncerata na Festivalima i drugim Internacionalnim binama. Našli su se i u ulozi predgrupe izvođačima kao što su, Riblja Čorba, Europe and Tom Keifer ( Cindarella ) i našli se na vrhu bugarske top liste sa pesmama Limited Edition, Victim i On My Own. Za svoj peti rođendan izdata je knjiga „The Price to be Yourself“ autora Nikolay Hristova. Sevi se trenutno nalazi u studiju i priprema svoj novi album.
Ovog leta možete ispratiti njihov nastup na Park Festu u Užicu, Pirotu i drugim binama.

Povezana vest:  Koncerti benda By-Pass, uskoro novi singl

PHOTO: Vihro Laskov Photography