Nakon dugog iščekivanja fanova širom sveta, a na njihovu neizmernu radost, BLACKPINK je konačno predstavio novi album pod nazivom „BORN PINK“! Izdanje, na kom se nalazi 8 novih pesama, najavljeno je singlom „Pink Venom“ koji je oborio rekorde slušanosti – plasirao se na prvo mesto Billboard Global 200 top liste i debitovao je na prvom mestu Spotify Global Top Songs liste, skupivši 7,9 miliona streamova tokom prvog dana. Time je ova numera postala najuspešnije izdanje svih muzičarki ove decenije i treći najveći uspeh jednog singla zabeležen u prvih 24 časa.

Uz album, predstavljen je i uzbudljivi muzički video za pesmu „Shut Down“, a Jisoo, Jennie, Rosé i Lisa su u međuvremenu najavile da će izlazak ovog izdanja biti propraćeno velikom svetskom turnejom na čak četiri kontinenta.

Povezana vest:  Beyonce i Jay-Z čekaju bebu?

GLEDAJ VIDEO OVDE

Nakon objavljivanja globalnih hitova „How You Like That“ i „Ice Cream“ – saradnje sa Selenom Gomez, BLACKPINK 2020. godine predstavlja svoj debitantski studijski album „THE ALBUM“ koji je po izlasku debitovao na drugoj poziciji Billboard 200 top liste i prodat je u preko 1,4 miliona primeraka, čineći ih prvom K-pop ženskom grupom koja je u prodaji prešla brojku od milion jedinica. Veruje se da će sa novim izdanjima biti još uspešnije.

Izdanje „BORN PINK“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/BlackpinkBornPink

Povezana vest:  SevdahBABY u Jelen Top 10

Globalni K-pop fenomen i miljenici mnogih slušalaca, grupa NCT 127 predstavlja svoj četvrti studijski album pod nazivom 질주 (2 Baddies)“. Izdanju prethodi njihov veoma uspešan album „Sticker“ koji je označio prvo pojavljivanje grupe na top listi albuma u Ujedinjenom Kraljevstvu dostigavši 40. mesto. Takođe, ovo izdanje je debitovalo na Billboard 200 listi postavši prvi K-pop album koji se u 2021. godini zadržao na istoj čak 17 uzastopnih nedelja.

Na izdanju „질주 (2 Baddies)“ nalazi se 12 novih pesama različitih žanrova, među kojima su hip hop, R&B, pop i mnogi drugi. U produkciji su učestvovali svetski poznati autori, među kojima su Dem Jointz, Cutfather i KENZIE. Glavni singl 질주 (2 Baddies)“ je moćna hip hop numera obogaćena zaraznim zvukom sintisajzera i snažnim vokalima. Pesma ima jaku poruku koja kaže da će samo oni koji se fokusiraju na dragocene stvari u životu moći da napreduju i postignu uspeh.

Povezana vest:  Da li ste čuli novi Stromae i Camila Cabello letnji hit?

Uz novi album, TAEIL, JOHNNY, TAEYONG, YUTA, DOYOUNG, JAEHYUN, JUNGWOO, MARK i HAECHAN najavili su povratak u Sjedinjene Američke Države i nastavak svetske turneje pod nazivom NEO CITY – THE LINK.

Izdanje „질주 (2 Baddies)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/NCT1272Baddies