RNDM

LOLLOBRIGIDA I RNDM & LILWOLF PREDSTAVLJAJU NOVE SPOTOVE NA MTV KANALU

Bendovi Lollobrigida i RNDM & LilWolf premijerno će prikazati svoje nove spotove u ponedeljak u 20 časova u okviru MTV Premijere. RNDM za „“Predugo“, a Lolle za „Tvoja“.

Najmlađi ekskluzivci izdavačke kuće Lampshade media, bend RNDM, video singlom „Predugo“ zatvaraju svoj prvi EP. Atraktivni i dopadljivi tinejdžeri iza sebe imaju vrlo efektnu godinu koju su krunisali na najbolji mogući način – pop punk baladom na kojoj im gostuju veoma interesantni gosti.
„“Predugo“ je spoj emotivnog metaforičnog teksta o zvezdi koja nedostaje i akustičnih gitara, klavira i električnog zvona. Gostujući vokal u pesmi je LilWolf, odnosno Sanja, pevačica u bendu ZAA, i multi-instrumentalista kanadske pop zvezde Alane Majels,“ objasnili su članovi benda RNDM. Audio dizajn pesme potpisuje Miloš Marković, a režiju i editing spota Milan Savić.

Povezana vest:  Još sedam dana do Exita: Idealna prognoza za najbolju zabavu na tvrđavi i peščanoj plaži u kampu!

I bend Lollobrigida ima novi singl – prelepu ljubavnu pesmu jednostavnog naziva „Tvoja“. Ovo je po mnogima najromantičnija pesma benda dosad. Produkciju su dali u ruke Juri Ferini i Pavlu Miholjeviću, dvojcu s kojim dele ljubav prema sint popu i indie aranžmanima i produkciji.
„Dvoje zaljubljenih odluče napustiti vanjski svijet u kojem vlada „ledeno doba“ bezosjećajnosti i nerazumijevanja, te toplinu traže u svom mikrokozmosu, samo njih dvoje, do starosti,“ ukratko je prenela suštinu pesme Ida Prester.
„U spotu smo htjeli prikazati atmosferu hermetičnosti vječne ljubavi iz pjesme, jedan odnos kome ništa drugo ne treba osim jedno drugome, do kraja. Tema starosti nas dugo zaokuplja. Starost najčešće mrzimo, bojimo je se, stare ljude ne primijećujemo, u društvu su posve nevidljivi. Zato u spotu gledamo na starost iz drugog kuta – divne, senzualne, zaljubljene starije ljude koji uživaju u svakom trenutku koji im je preostao,“ ispričala je Ida Prester, pevačica benda koja je i autrka teksta pesme. „Spot je predivno napravila naša uigrana ekipa – Marcella, Damjan i Marko, ovo nam je već četvrta suradnja.“

Povezana vest:  Održan 1. dan Belgrade Rocks - kiđa nije zaustavila brojnu publiku

Režiju spota potisuje Marcella Zanki, za direktora fotografije je odabran Damjan Radovanović, dok je za kostime bio zadužen Marko Čerketa. Montaža videa je poverena Hrvoslavu Brkušiću, a kao glumci u spotu se pojavljuju Marija Šehović i Danijel Medenica.
Uz muzički spot rediteljka Marcella je od istog materijala napravila i 10minutni film „ODA MLADOSTI“ o ženi koja je „otplesala“ svoj život. Trenutno se samo prikazuje na izložbama koje je nedavno sama pokrenula po gradovima.

Povezana vest:  Poznati finalisti Nagrade Milan Mladenović 2021