Kolja i Grobovlasnici vraćaju se u Beograd nastupom u četvrtak 9. juna (22:00) u fantastičnom prostoru Summer Stage-a Bitef Art Cafea na Kalemegdanskoj tvrđavi!!! Frontmen Nikola Pejaković-Kolja i drugovi već su uspešno pohodili „zimski“ Bitef prošle godine, a sad je vreme za novi letnji ambijent…

Sviramo, opet, Novi Bitef. Ali, na Letnjoj sceni, takozvanoj Samer Stejdž, na Kalemegdanu 9. juna. Imaćemo i par proba pre toga, mislim, zbog Pančevca (klavijaturista Ivan Aleksijević). Ne zbog nas ostalih, on ne zna sve akorde… Vidimo se na K.„, poručuje Nikola Pejaković-Kolja.

Povezana vest:  Šakira u političkim vodama

Početna cena karte 600 dinara za deo kluba dalji od bine i 800 za deo kluba bliži bini.

Prodaja: Bitefartcafe, Mitropolita Petra 8 (radnim danima od 10 – 17 časova)
www.eventim.rs
www.ddtickets.rs
Sve win win prodavnice u Srbiji.

Ulaz na koncert od 21:00h, početak koncerta 22h.
Karte su za stajanje, za rezervaciju mesta pozvati 063.594.294 i 063.594.054

Poznat kao glumac i režiser, ali pre svega scenarista filmova i serija kao što su „Lepa sela lepo gore“ i „Vratiće se rode“, Pejaković je i kantautor koji iza sebe ima albume „Mama, nemoj plakati“ (2002), „Kolja“ (2009) i „Grobovlasnici“ (2013), i andergraund hitove „Sjeo sam za švedski sto“, „B.J. Blues“, „Užički heroin“, „Eto, udade se ti za konja“, „Mladoženja“, „Moram biti jak“…

Povezana vest:  Ženska strana Bajaginog jastuka oduševila Zvezdara teatar

Posle prvog koncerta u karijeri u martu prošle godine u beogradskom Domu sindikata, Kolja je sa Grobovlasnicima do sada imao niz izuzetno uspešnih nastupa na Arsenal festu u Kragujevcu, Lejk (Lake) festu u Nikšiću, Medijana Balkanrok festu u Nišu, novosadskom Egzitu (Exit) i već pomenuti u Bitef art kafeu u Beogradu.

Grobovlasnike čine gitarista Voja Aralica, bubnjar Deki Momčilović, klavijaturista Ivan Aleksijević-Pančevac, basista Nikola Usanović i na akustičnoj gitari Dado Gajić, ili kako to Kolja objašnjava „ljudi koji su bili okosnica, stub muzike koju smo radili godinama i jedna respektabilna ekipa sa kojom je čast svirati i biti na sceni“.

Povezana vest:  STEVE VAI MEĐU 10 NAJBOLJIH GITARISTA SVIH VREMENA

PHOTO: Nebojša Babić