band_bllabllabllaBLLA BLLA BLLA U MTV EXPRESSU

 

Ove srede, 16. juna u 20h,  u okviru emisije MTV Express regionalnoj publici predstaviće se makedonski sastav Blla Blla Blla.

Na ideju da osnuje bend prvi je došao Idriz Ameti 1998. Tada je okupio svoje prijatelje iz kraja i kroz punk, kao način izražavanja, počeo da radi na ostvarivanju te ideje. Iz tog perioda ostalo je svega nekoliko demo snimaka, sa nastupa na Novi Rock festivalu u Ljubljani i sa svirki u Skoplju.

Povezana vest:  Majli Sajrus uskoro tetka, njen brat Trejs i Brenda Song očekuju prvo dete!

1999. godine bendu se priključuje Ermalj Skupi, violinista, koji je značajno promenio zvuk i imidž benda. Kao odgovor na celokupnu situaciju u društvu koja je vladala ti godina, etničku tenziju, neslaganja, razlike I sličnosti, u martu 1999. godine izlazi njihov prvi album “Blla Blla Blla”.

Nakon ovoga su usledili nastupi na festivalima, koncerti po Makedoniji, Grčkoj i Kosovu. 2005. godine, nakon tri godine napornog rada, Blla Blla Blla je izdao svoj drugi album , „Over Sky Ballkanishe Re-form“.

Povezana vest:  EXIT i No Sleep Novi Sad bina 13. aprila sa tvrđave kreću na promo turneju po svetu!

Pogledajte šta su članovi benda Blla Blla Blla odlučili da izvedu za publiku regionalnog MTV-ja u MTV Expressu koji će biti emitovan u sredu, 16.06.2010. u 20:00, a emisija će biti reprizirana više puta u toku redovnih muzičkih blokova na našem kanalu.